Bu altcoinler aşırı alım bölgesinde! Takip edilmesi gereken kritik seviyeler
Bu altcoinler aşırı alım bölgesinde! Takip edilmesi gereken kritik seviyeler

Bu altcoinler aşırı alım bölgesinde! Takip edilmesi gereken kritik seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Polkadot ve Kusama bu hafta ralli yaptı. Bu altcoinler artık aşırı alım bölgesinde işlem görüyor. Polkadot ve Kusama, ilgili yükseliş trendlerinde kritik engellere ulaştıktan sonra kısa bir geri çekilmeye hazır görünüyor.

Polkadot direnişle karşı karşıya

Polkadot ve Kusama, önemli direnç bariyerlerine ulaşmış görünüyor. Polkadot, son üç günde piyasa değerinde %13’ün üzerinde kazanç elde ederek, son zamanlarda bir düşüş yaşadı. Altcoin, 18,30 dolardan 20,70 dolara yükseldi. Bununla birlikte, yukarı yönlü baskıdaki önemli artışa rağmen, şimdi kısa bir düzeltme yaşayabilir.

Altcoin’in fiyat hareketi, son yükselişin reddedilebileceği paralel bir kanalın üst sınırında tutuldu. Fiyat geçmişi, varlığın Mart ayının başından sonra bu önemli engelle her karşılaştığında geri çekildiğini gösteriyor. Benzer bir fiyat hareketi, modelin alt trend çizgisinde 18,90 dolarda bir düzeltmeyle sonuçlanabilir.

Tom DeMark (TD) Sıralı göstergesi, şu anda DOT’un dört saatlik grafiğinde bir satış sinyali sunuyor. Düşüş formasyonu, yeşil dokuz mum çubuğu olarak gelişti ve bu, bir ila dört mum çubuğu düzeltmesinin göstergesidir.

Polkadot Price Chart

Oranlar ayıları desteklese de, 20,80 dolarlık direnç seviyesi oldukça önemli. Bu engelin üzerinde devam eden dört saatlik bir mum çubuğu, düşüş tezini geçersiz kılabilir ve kenarda kalan yatırımcıları piyasaya geri dönmeye teşvik edebilir. Satın alma baskısındaki potansiyel artış, altcoin‘i 22 dolara itme gücüne sahip olabilir.

Kusama’nın yeni hedefi

Satış sinyalleri gelmeye başladıkça Kusama aşırı alım bölgesine yaklaşıyor gibi görünüyor. Polkadot’un kanarya ağı, DOT’a artan ilginin ortasında son üç gün içinde piyasa değerinin yaklaşık %14 arttığını gördü. Yükseliş, altcoin’in 14 Mart’tan bu yana yaşadığı yükselişe ivme kazandırdı. Yine de, yatırımcılar kendilerini kâr almada ani bir artış için konumlanıyor olabilir.

TD Sıralı göstergeleri, Kusama’nın günlük grafiğinde yeşil dokuzlu mum şeklinde bir satış sinyali verdi. Aşağı doğru basınçtaki bir artışın, bir ila dört gün süren dik bir düzeltmeyle sonuçlanabileceğini tahmin ediyor. Satış sinyalleri mevcut fiyat seviyeleri civarında artmaya başlarsa, KSM yükseliş trendini sürdürmeye çalışmadan önce 142 ila 128 dolar arasındaki destek bölgesine doğru geri çekilebilir.

Kusama Price Chart

Kusama, TD’nin kurulum trend çizgisi ve %61,8 Fibonacci düzelme seviyesi ile temsil edilen bir dizi dirençle karşı karşıya. Bu engeller sırasıyla 172 dolar ve 167 dolar. Önemli arz bölgesini ihlal etmek, karamsar görünümü geçersiz kılabilir ve potansiyel olarak 184 dolara yükselmeye yol açabilir.

cryptobriefing


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin