featured

Bu altcoin’in yükselişi önümüzdeki saatlerde hız kazanabilir! Boğalar kritik direnci kırabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan UNI, bugün yapılan fiyat analizine göre yükseliş gösteriyor. UNI için destek noktası 6,42 dolarda iken, direnç noktası ise 6,73 dolar seviyesinde bulunuyor.

Fiyat son 24 saatte %2,16 oranında bir artış kaydetti ve bu yazının yazıldığı sırada 6,68 dolar civarında işlem görüyor. Uniswap’in fiyatı, 5,06 milyar doları aşan toplam piyasa değeriyle 2023’ün başından beri istikrarlı bir şekilde artıyor. 24 saatlik işlem hacmi de artarak bugün 121 milyon dolara ulaştı.

UNI 1 günlük fiyat grafiği analizi:

Günlük grafik, altcoin’in fiyatının yükselişte olduğuna işaret ediyor. UNI fiyatı dar bir aralıkta sıkışmış durumda, ancak daha fazla artış için hâlâ yer var. İşlem gününün başında, boğalar fiyatı yükseltti. Boğaların çabası sayesinde fiyat bugün %2,16 oranında bir artış kaydetti.

altcoin UNI grafik

Günlük grafikteki Göreceli Güç Endeksi (RSI) şu anda 60,85 işaretinde bulunuyor. Bu da altcoin için güçlü bir yükseliş trendinin varlığına işaret ederken ve genel olarak olumlu bir görünümün sinyalini veriyor. MACD göstergesi, histogramın artmasıyla birlikte bir yükseliş eğilimi gösteriyor. Sinyal çizgisi de yükseliyor. Bu da yükseliş momentumunun muhtemelen devam edeceğini gösterir. Bollinger bantlarının üst bandı UNI için en güçlü direnç görevi gören 6.687 dolarda iken, alt bant ise en güçlü desteği temsil eden 4,648 dolarda bulunuyor.

UNI 4 saatlik fiyat grafiği analizi:

4 saatlik grafik de günlük grafik gibi UNI için fiyatın yükselişte olduğunu ve bu momentumun devam edebileceğine işaret ediyor. Bir sonraki direnç 6,73 dolarda iken, destek ise 6,42 dolarda bulunuyor. Direnç noktasının üzerinde bir kırılma, fiyatı önümüzdeki günlerde 7,00 dolar ve üzerine çıkarabilir. Volatilite düşük ve fiyat, volatilite göstergesinin en üst sınırının üzerinde işlem görüyor. Bu da gelecek için nispeten olumlu bir sinyale işaret ediyor.

4 saatlik grafikteki Bollinger bantlarının üst bandı altcoin için en güçlü desteği temsil eden 6,919 dolarda iken, alt bant ise en güçlü desteği temsil eden 6,053 dolarda bulunuyor. Göreceli Güç Endeksi (RSI) şu anda 65,77 işaretinde bulunuyor. Bu da altcoin’in hâlâ yükseliş eğiliminde olduğunu ve yakın gelecekte yükselmeye devam edeceğini gösteriyor. Ayrıca, MACD göstergesi de bir yükseliş eğilimine işaret ediyor. Histogram yükselirken sinyal çizgisi de yükseliyor ve fiyat hareketinin boğaların kontrol altında olduğunu gösteriyor.

Sonuç olarak

UNI fiyat analizinde sonuç olarak, altcoin fiyatının son birkaç aydır istikrarlı bir artış yaşadığını ancak yine de oldukça değişken olduğu söylenebilir. Boğalar 6,72 dolarda bulunan direnç noktasını kırmayı hedeflediğinden, yükseliş hareketinin önümüzdeki saatlerde hız kazanması bekleniyor. Ancak yine de talep, arz ve çeşitli diğer piyasa güçleri gibi çeşitli faktörlere bağlı olarak fiyat düşebilir veya fırlayabilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin