featured

Bu altcoin’in teknik göstergeleri yükseliş sinyalleri veriyor! Piyasa duyarlılığı ile baş edebilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan FTM, geçen hafta gerçekleştirdiği ralli ile kazancını pekiştirdi. Piyasadaki nötr duygu devam ederken fiyat yükselişe devam edebilir mi?

FTM volatilitesi artıyor

Zincir içi verilere daha ayrıntılı bir şekilde bakıldığında, mevcut volatilitenin önümüzdeki hafta daha fazla yükselişe neden olabileceği söylenebilir. Santiment’ten alınan veriler, FTM fiyatındaki volatilitenin geçen ay neredeyse iki katına çıktığına işaret ediyor.

Altcoin’in fiyatındaki volatilite 16 Şubat’tan 21 Mart’ta neredeyse %87 oranında bir artış kaydetti.

Fiyat volatilitesi metriği, FTM token’larının adresler arasında hareket ettiği fiyattaki ortalama değişiklikleri izler. Yoğun volatilite dönemleri, genellikle son zamanlardaki önemli fiyat artışlarıyla aynı zamana denk geldi.

altcoin FTM grafik

Kripto yatırımcıları genellikle kısa vadeli dönemde daha fazla fiyat değişikliği yaşayan token’lardan kâr elde etmeye çalışır. Bu nedenle, artan volatilite önümüzdeki haftalarda Fantom ağına daha fazla talep çekebilir.

Son zamanlardaki yükselişe rağmen zincir üstü veriler, FTM token’ını çevreleyen pazar perspektifinin hâlâ coşkulu seviyelerden uzak olduğunu gösteriyor.

Altcoin’in fiyatındaki ağırlıklı duyarlılık Mart ortasından bu yana azaldı.

Ağırlıklı duyarlılık metriği, sosyal medya kanallarında bir varlıktan olumlu ve olumsuz bahsedilmesi arasındaki farkı izler. Tipik olarak azaldığında, düşük fiyattan satın almak isteyen kripto yatırımcılarının arttığı söylenebilir.

Sosyal duyarlılık henüz coşkulu seviyelere ulaşmamışken, FTM artan fiyat oynaklığını koruyabilirse, önümüzdeki haftalarda daha fazla ilgi çekebilir ve ek kazançlar sağlayabilir.

0,60 dolara ulaşılabilir mi?

IntoTheBlock’un Alım-Satım dağılımı göstergesi, en iyi borsaların toplam sipariş defterlerini analiz eder. Yani, altcoin’in potansiyel fiyat hareketi hakkında bazı bilgiler sağlar.

FTM şu anda 0,57 dolarda bulunan bir direnç noktası ile karşı karşıya. Eğer bu engeli aşabilirse altcoin’in sıradaki hedefi 0,64 dolarda olacaktır.

Öte yandan, ayılar kontrolü ele geçirirse 0,43 dolar seviyesi destek sağlayabilir. Ancak, FTM bu talep bölgesinde tutunamazsa 0,36 dolara doğru bir düşüş yaşayabilir.

BeinCrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin