featured

Bu altcoin’in yükseliş görünümüne hemen kanmayın! Bir geri çekilme yakın olabilir…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ATOM, haziran ortasından bu yana yatırımcıların favori altcoin’lerinden bir tanesi oldu. Bunun nedeni, alt aralığından kademeli olarak toparlanıyor olması. Ancak fiyat, destek ve direnç noktaları arasında net bir dalgalanma halinde.

Bununla birlikte, ATOM’un yükselişi şu anda 12,20 dolarda bulunan direnç noktası tarafından sınırlandırılabilir.

Gözde altcoin, son iki günde aynı direnç noktasını tekrar test etti ve her seferinde reddedildi.

Bu da, 12 dolar seviyesinin üzerinde önemli bir satış baskısı olduğunu doğruladı. İlginç bir şekilde, ATOM mayıs ayında da aynı fiyat bölgesinde dirençle karşılaşmıştı. Bunun nedeni bu seviyenin, 0,236 Fibonacci düzeltme seviyesi içinde olmasıdır.

altcoin ATOM grafik

Altcoin, 0,236 Fibonacci geri çekilme seviyesinin üzerinde bir kırılmayı yönetirse, muhtemelen 13 dolar civarında yeni bir direnç noktası ile karşılaşacaktır.

Bunun nedeni, daha fazla yükselişin onu yükselen direnç çizgisine doğru itmesidir.

Sıradaki hareket ne olacak?

ATOM potansiyel olarak mevcut direnç noktasından ve hatta bir sonraki seviyeden çıkış yapmayı başarabilse bile büyük bir geri çekilme olasılığı da var.

Bazı zincir içi metrikler geri çekilme lehine görünüyor. Örneğin Binance fonlama oranı, türev piyasasından gelen talepte bir düşüşe işaret ederek, normal aralığından önemli ölçüde düştü.

Düşük yatırımcı talebi de nispeten düşük sosyal hacmi yansıtıyor. Bu, mevcut fiyat seviyelerinde altcoin’e olan talebinin azaldığı fikrini güçlendiriyor.

Ağırlıklı duyarlılık metriği de bu görünümle uyumludur.

Ayrıca, bu yazının yazıldığı sırada -0,231 seviyesinde bulunan ağırlıklı duyarlılık metriği, genel piyasa duyarlılığının kademeli olarak aşağı yönde kaydığını doğruluyor.

Ağırlıklı duyarlılık, mayıs ayının başından bu yana büyük ölçüde düşmesine rağmen şu anda tarafsız çizgiye yakın.

Önemli bir geri çekilme daha fazla yatırımcı olumsuz bir duyguyu benimsedikçe, muhtemelen kademeli bir düşüşü tetikleyecektir.

Yatırımcılar ne beklemeli?

Altcoin’in teknik göstergelere ve zincir içi metriklere dayanan mevcut görünümü, kısa vadeli bir geri çekilme ile karşı karşıya olabileceğini gösteriyor.

Ancak yatırımcılar, genel piyasa koşullarının şu anda orta vadeli bir ralliyi desteklediğini not etmelidir. Bu, potansiyel olumsuzluğun sınırlı olabileceği anlamına gelir.

Kripto piyasası, mayıs ve haziran aylarındaki kargaşa ve belirsizliğin ardından sakin bir dönem yaşıyor.

Yine de yatırımcılar, fiyatları etkileyebilecek oynak fiyat hareketlerine ve beklenmedik olaylara karşı dikkatli olmalıdır.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin