featured

Bu altcoin’in NFT cephesindeki son hamlesi, uyuyan devi uyandırabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Solana (SOL), 9 Ekim itibariyle ekosistemin yapmayı planladığı yeni bir deneyi duyurdu. DeGOD’lar ve y00t’ler gibi mavi çipli SOL NFT’ler, telif ücretlerinin ortadan kaldırılacağı bir değişiklikle karşı karşıya kalacaktır.

DeGodsNFT resmi twitter hesabı, başlangıçta %9,99 olan telif ücretlerini kaldıracaklarını belirten bir güncelleme yayınladı. Bu güncelleme, NFT sahiplerini daha fazla işleme katılmaya teşvik edebilir.

Gözde altcoin’i neler bekliyor?

Arıza süresi ikilemi ve Solana’nın karşılaştığı diğer sorunlar göz önüne alındığında blockchain’in avantajı, gelişen NFT pazarıydı. Bununla birlikte geçtiğimiz ay boyunca, NFT pazarı da bazı hayal kırıklığı yaratan sonuçlar doğurdu.

Aşağıdaki görselden de görülebileceği gibi, NFT’lerin işlem hacmi 26 Eylül’den bu yana düşüş gösteriyor. Bununla birlikte, DeGods’tan gelen yeni gelişme, SOL NFT’lerine olan ilgiyi yeniden canlandırabilir. Bu da gözde altcoin’in yeniden ayağa kalkmasına yardımcı olabilir.

NFT altcoin SOL

Bu yazının yazıldığı sırada Solana’nın Blue Chip NFT’leri iyi performans göstermiyordu. Son 30 gün içinde, Solana NFT önemli ölçüde düştü ve son 24 saatte %4 oranında değer kaybetti.

DeGods, mavi çip endeksinin büyük bir parçası olmasına rağmen, genel Solana NFT endeksine kıyasla iyi bir performans sergiledi. Ek olarak, geçen hafta boyunca DeGods NFT’leri de bir büyüme kaydetti. Ayrıca işlemlerde ve hacimde de büyük bir artış gözlemlendi.

Bu artış, en son gelişmelerine atfedilebilir. Ayrıca, bu koleksiyon için geleceğin nasıl görünebileceğinin bir göstergesi olabilir. NFT tahsilatı için işlem sayısındaki artışa rağmen, genel taban fiyat düşüşe tanık oldu.

Ayrıca, SolanaMonkeyBusiness gibi diğer NFT projeleri, işlem ve hacim açısından benzer bir büyümeye tanık oldu. Ancak y00ts NFT koleksiyonu söz konusu metrikler açısından bir düşüş yaşadığı için aynı şey söylenemezdi.

Düşüncesiz bir hareket mi?

Solana’nın NFT topluluğunu geliştirmeye yönelik sürekli çabalarına rağmen, bu durum Solana’yı etkilemedi. Son birkaç gün içinde hacminin ve piyasa değerinin düştüğü gözlemlendi. Bu, potansiyel yatırımcılar tarafından olumsuz bir hareket olarak algılanabilir.

Yine de, son birkaç gün içinde altcoin geliştirici etkinliği açısından hafif bir artış gözlemlendi. Bu nedenle, Solana geliştiricileri sistemlerine yeni yükseltmeler ve güncellemeler eklemeye çalışıyor olabilir.

Bu yazının yazıldığı sırada SOL, 32,85 dolar civarında işlem görüyor. Bu da son 24 saatte %0,47 oranında değer kazandığı anlamına geliyor. Ancak gözde altcoin’in fiyatının bu olumlu ivmeyi sürdürüp sürdüremeyeceğini zaman gösterecek.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin