Bu altcoin'in hedefi belli oldu! Bu seviyeyi aşarsa dev yükseliş kapıda olabilir
Bu altcoin'in hedefi belli oldu! Bu seviyeyi aşarsa dev yükseliş kapıda olabilir

Bu altcoin’in hedefi belli oldu! Bu seviyeyi aşarsa dev yükseliş kapıda olabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Düşen kanal kırılmasının yeniden test sonrası rallisi, Apecoin(APE) fiyatını %18 oranında artırdı. Yeni yükseliş rallisi, 11,5 dolar ve 12,6 dolar dirençlerini keserek alıcıların başka bir yükseliş için çabaladığını gösteriyor. Yeniden test sonrası ralli, altcoin fiyatını %8 artırarak 13,6 dolara yükseltecek.

Anahtar noktaları:

  • 20 ve 100 SMA, yükseliş geçişi için hazırlanıyor
  • APE alıcıları bir sonraki tedarik bölgesinin 13,6 dolar olmasını bekleyebilir
  • Apecoin’deki gün içi işlem hacmi 739.4 milyon dolar olup, %20,57’lik bir artışa işaret etmektedir.

TradingView Chart

8 Nisan’da APE, kanal modelinden yukarı yönlü bir kırılma ile iki haftalık bir düzeltme aşamasından kurtuldu. Koparma rallisi 12,4 dolarlık yerel dirençten döndü ve kırılan direnci 10,56 dolarda tekrar test etmek için düştü.

Yükselen RSI ayrışmasına yanıt veren APE fiyatı, sabah yıldızı mum deseniyle alt destekten toparlandı. Yeni toparlanma, yaklaşan bir yükseliş eğilimini simgeleyen önceki düşüşün 12,4 dolarlık yüksek direncini kırdı.

Alıcılar bu yükseliş kırılmasını sürdürürse, altcoin %8 yükselerek 13,56 dolar direncine yükselecek. Her neyse, kanal kırılması APE fiyatını 28 Mart’taki en yüksek direnç olan 15,6 dolara götürmeli.

Aksine, alıcılar 12,4 dolar işaretinin üzerinde kalmayı başaramazlarsa, altcoin 10,56 dolar dip desteğini yeniden test edecektir.

Teknik Gösterge

Yükselen 20 EMA eğimi, 50 EMA’ya bir yükseliş geçişi sağlıyor ve 100 EMA’yı geçmenin eşiğinde. Bu geçitler, alıcılar için ek onay sağlar.

Direnç seviyeleri: 12,3 dolar ve 13,7 dolar

Destek seviyeleri: 11,5 dolar ve 10,5 dolar

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin