Bu altcoin'in grafikleri canlandı! Takip edilecek seviyeler
Bu altcoin'in grafikleri canlandı! Takip edilecek seviyeler

Bu altcoin’in grafikleri canlandı! Takip edilecek seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – XLM fiyatı, 0,200 dolar destek seviyesinden sıçradığı için altcoin toparlanma belirtileri gösteriyor. Yatırımcılar, ortaya çıkan rallinin Stellar’ı %40 oranında 0,30 dolara itebileceğini öngörüyor. Altcoin için 0,167 doların altına yakın bir günlük mum çubuğu, yükseliş tezini geçersiz kılacaktır. XLM fiyatı, son flaş çöküşünden sonra yükseliş eğilimine geçmiş gibi duruyor. Bu ivme bir destek seviyesi civarında ortaya çıktığından, yatırımcılar Stellar’ın bir ralli tetiklemesini bekleyebilir.

XLM fiyatı başka bir lansmana hazırlanıyor

XLM fiyatı, 8 Mart tarihinde 0,167 dolar destek seviyesini üçüncü kez test ettikten sonra %44 yükseldi. Bu muazzam yükseliş trendiyle altcoin 0,24 dolara yükseldi. Ancak Bitcoin için son zamanlardaki düşüş nedeniyle, altcoin piyasa değerinde %16 düşüş gerçekleşti.

Bununla birlikte, satış, alıcılar tarafından 0,20 dolar destek seviyesinde mükemmel bir şekilde gerçekleştirildi. Sonuç olarak, XLM fiyatı şimdiden %3,6 arttı ve bu hareketin devam edeceğine dair işaretler veriyor. Yatırımcılar, ortaya çıkan yükseliş trendinin 0,254 dolar direnç seviyesini yeniden test etmesini bekleyebilirler. Bu hareket %21’lik bir yükseliş anlamına geliyor. Alıcılar bir arada kalır ve bu engeli bir destek seviyesine çevirirse, ralli bir sonraki engele 0,296 dolara çıkabilir. Böylece altcoin %40’a kadar kâr getirebilir.

XLM/USDT 1-day chart

XLM 0,20 dolar destek seviyesindeki son artışın ardından, XLM fiyatının görünümü şüphesiz yükselişte yer alıyor. Bununla birlikte, Bitcoin yükselişe geçerse Stellar buna uymaktan fazlasını yaparak yükselişine devam edebilir.

Bu koşullar altında, 0,167 doların altına yakın bir günlük mum çubuğu, daha düşük bir dip oluşturabilir. Böyle bir durumda XLM fiyatı için yükseliş tezini geçersiz kılacaktır. Böyle bir durumda Stellar, alıcıların geri adım atabileceği ve yükseliş trendine bir kez daha şans verebileceği 0,144 dolar destek seviyesini tekrar ziyaret edebilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin