featured

Bu altcoin’in gözü daha da yükseklerde! İşte takip edilmesi gereken seviyeler…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yakından takip edilen altcoin’lerden bir tanesi olan AVAX, geçtiğimiz haftaya yüksek bir fiyatla başladı ve istikrarlı bir şekilde kazançlarını artırdı. Fiyat şu anda, 103 dolar civarında bulunan üç ayın en yüksek direnç noktası ile karşı karşıya. Bununla birlikte, mevcut fiyat hareketi güçlü satın alma momentumu gösterdiğinden aşağı yönlü risk de oldukça az.

AVAX, hafta sonunun ilk gününde oldukça iyi kazançlar elde ediyor. Boğalar 102 doların üzerinde kesin bir kapanış yapılması durumunda 120 dolar seviyesini hedefliyor. Altcoin, yatırımcıları ise bu son yükselişler sayesinde kazanmaya devam ediyor.

Altcoin fiyatı, ocak ayında düşük seviyeleri test ettikten sonra yukarı doğru harekete devam edebilmek için ciddi bir çaba gösteriyor. Grafikteki güçlü bir yeşil mum, yükseliş eğiliminin varlığını gösterir. Eğer fiyat, 5 Mart’ın en yüksek seviyesi olan 106,59 dolar seviyesini başarılı bir şekilde kırmayı başarırsa, boğaların yükseliş hareketine devam etmeleri daha kolay olacaktır.

Altcoin AVAX grafik

Satın alma baskısındaki bir canlanma, psikolojik olarak önemli olan bir seviye olan 120 dolar seviyesine doğru bir yükseliş gerçekleşmesine olanak sağlayacaktır.

Öte yandan, düşüş hissiyatının geri gelmesi altcoin fiyatının 96,07 dolara gerilemesine sebep olabilir.

Eğer, kritik bir seviye olan 90 doların altında bir günlük kapanış gerçekleşirse satışlar artabilir. Bunun gerçekleşmesi durumunda satıcılar, 82,55 dolarda bulunan 50 günlük EMA seviyesini hedefleyecektir.

Bu yazının yazıldığı sırada AVAX, son 24 saate %6,34 oranında bir artış ile 102,65 dolardan işlem görüyor. Kripto para piyasasındaki genel sıralamaya göre en büyük 10. kripto para birimi olan AVAX’ın 24 saatlik işlem hacmi ise CoinMarketCap verilerine 1,718,502,769 dolar.

Altcoin için teknik göstergeler:

RSI: Göreceli Güç Endeksi 17 Mart tarihinden bu yana ortalama çizgisinin üzerinde işlem görüyor. Bu yazının yazıldığı sırada ise 70 endeksini işaret ediyor.

MACD: Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksaklığı, merkez hattın üzerinde güçlü bir yükseliş momentumu gösteriyor.

İşlem hacmi: Dengedeki hacim, fiyatlardaki talebe dayalı büyümenin gücünü yansıtıyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin