Ekosistemdeki büyüme bu altcoin’in fiyatını da zıplatabilir!

Ekosistemdeki büyüme bu altcoin’in fiyatını daha da zıplatabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Chainlink’in altcoin’i LINK, blok zinciri dışındaki kaynaklardan, uzmanların kullanımı yoluyla blok zinciri ağı içindeki akıllı sözleşmelere veri ve bilgi sağlayan merkezi olmayan bir düğüm ağıdır.

LINK altcoin, dış veri kaynaklarından veri aldıklarında Chainlink Node operatörlerini telafi etmek ve bunu blok zincirinde okunabilir bir biçime dönüştürmek için ağda kullanılır.

LINK altcoin’in fiyatını ne bekliyor?

5 Ocak’ta Chainlink (LINK) 25.94 dolar değerindeydi. Bunun LINK tokeni için ne tür bir değer noktası olduğuna dair daha iyi bir bakış açısı elde etmek için, onu geçen ayki performansıyla birlikte tüm zamanların en yüksek değeriyle karşılaştıracağız.

Tüm zamanların en yüksek değerine baktığımızda, LINK tokeni 10 Mayıs’ta 52.70 dolar değerindeydi. Burada, ATH değerinde, şu anki değerinden %103 daha yüksek olduğunu görebiliriz.

LINK tokeninin önceki ay boyunca performansı açısından, en yüksek noktası 1 Aralık’ta 26.76 dolara tırmandı.

Bununla birlikte, değer olarak en düşük noktası, değerinin 17.33 dolara düştüğü 15 Aralık’taydı. Bu bize tokenin değerinin 9,43 dolar veya %35 düştüğüne dair bir gösterge veriyor.

Bununla birlikte, 15 Aralık’tan 5 Ocak’a kadar tokenin değeri 8,61 dolar yani %49 arttı.

Bunu akılda tutarak, altcoin’in Ocak ayı sonuna kadar 30 dolarlık yeni bir ATH değerine ulaşmasını bekleyebiliriz.

Chainlink ekosistemindeki büyürken fiyat artıyor

3 Ocak’ta Chainlink, Umee Cross Chain’in merkezi olmayan finans (DeFi) teklifinde Price Feed’den kurcalamaya dayanıklı verileri nasıl kullandığını, fiyat akışlarına ve bunların birden fazla düzeyde nasıl merkezsizleştirildiğine vurgu yaparak yayınladı. Bu da, onları veri manipülasyon saldırılarına veya herhangi bir tek başarısızlık noktasına karşı aşırı dirençli hale getiriyor.

Buna ek olarak, Waterfall DeFi Binance Smart Chain’e Chainlink Fiyat Feed’lerini entegre etti ve bu da yeni ürünlerin karışmaya karşı korumalı veri akışlarına başvurmasını sağladı.

4 Ocak’ta Chainlink, güvenli zincir dışı hesaplamanın sanatçılar ve geliştiriciler için tasarım alanını genişlettiğini duyurdu. Bunun ardından, Joey Roth, zincir üstü sanat yoluyla dijital ve fiziksel harikaları keşfeden Vector Field NFT’lerine güvenli rastgelelik eklemek için Chainlink VRF’yi kullanmaya başladı.

Ek olarak, OpenSwap’ın NFT doğrulayıcı programına güç sağlamak için Chainlink VRF’yi nasıl entegre ettiğini ele aldık.

Ekosistemdeki bu büyüme, LINK altcoin’inin değer artışına katkıda bulundu.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin