featured

Bu altcoin’in boğaları direnci kırmak için kararlı görünüyor! Satın almak için doğru zaman mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan QNT fiyatı, kırılan bölgeyi 100 dolarda yeniden test etmek için 90 dolardan geri döndü. Bu hareketiyle eğilim keskin bir şekilde tersine döndü. Günlük grafikteki yükseliş eğilimi gösteren mum çubuğu, spottan satın alma umutlarını yeşertiyor. Öyleyse, bir yükseliş patlaması umuduyla mevcut fiyatlarla satın almayı düşünmeli misiniz?

Altcoin’in fiyat hareketi, düşük trend oluşumunu gösterir. 20 günlük EMA seviyesi, günlük grafikte dinamik bir direnç sağlıyor.

Quant için gün içi işlem hacmi 32 milyon dolardır. Bu da %6 oranında bir kazanç elde edildiği anlamına geliyor.

QNT fiyat grafiği, yükselişin 130 dolar seviyesini geçememesinden sonra bir düşüş trendi gösteriyor. Günlük grafikteki düşük formasyon, yükseliş büyümesini kontrol altında tutan bir direnç trend çizgisinin oluşmasına yol açar.

Piyasa değeri son 24 saatte %8,50 oranında artış gösterdi. Tersine dönen trend, kırılan arz bölgesini 100 dolar seviyesinde yeniden test edilmesine olanak sağlıyor.

Gün içi işlem hacmi, yükseliş mum oluşumunu desteklemiyor. Bu da daha yüksek fiyat reddi olasılığını artırıyor.

altcoin QNT grafik

Bununla birlikte, altcoin’in fiyatı direnç noktasının üzerine çıkarsa, 130 dolar seviyesine kadar yükseliş eğiliminin devam etmesi mümkündür.

Öte yandan, daha yüksek fiyat reddi olması durumunda 87 dolarda bulunan destek noktasına düşüş yaşanabilir.

Altcoin için bazı teknik göstergeler

DMI: DI hatları dalgalı bir yan hareketi sürdürüyor. Ancak, bir yükseliş geçişi olasılığını da yansıtıyor.

RSI: Günlük RSI eğimi, 14 günlük ortalama çizgisine meydan okuyor ve neredeyse aşırı satım bölgesinde bir yükseliş eğilimi gösteriyor.

Altcoin için takip edilmesi gereken direnç noktaları sırasıyla 100 dolar ve 130 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 90 dolar ve 75 dolar seviyelerinde bulunuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin