featured

Bu altcoin’in boğaları gerekli gücü kazandı, 223 günlük direnç kırıldı! Sırada ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan Graph (GRT) temmuz ayında kademeli olarak arttı. Ancak şu anda kesin yukarı yönlü hareket gerçekleşebileceğine dair işaretler gösteriyor.

GRT, Kasım 2021’den bu yana azalan bir direnç çizgisinin altında işlem görüyordu. Bu hareket sonucunda fiyat Haziran 2022’de 0,089 dolara kadar düştü.

Ancak, fiyat kısa bir süre sonra sıçradı ve beş gün sonra bu hattan çıktı. Koparma öncesinde hat, 223 gündür yerindeydi. Kırılmaya rağmen, herhangi bir önemli yukarı hareket başlatmadı. Altcoin’in fiyatı o zamandan beri 0,1 dolar civarında işlem gördü. .

GRT için en yakın direnç noktası 0,36 dolarda bulunuyor. Bu, daha önce destek görevi gören yatay bir direnç alanıdır. Fiyat bunun üzerine çıkmada başarılı olursa, bir sonraki direnç 0,382 Fib geri çekilme direnç seviyesi tarafından oluşturulan 0,54 dolarda olacaktır.

altcoin GRT grafik

Devam eden koparma

Günlük grafiğe daha yakından bakıldığında, GRT’nin çok önemli bir yukarı hareket başlatma olasılığını desteklediği görülebilir. Bu hareketi aynı zamanda RSI değerleri ile ilgilidir.

Gösterge, son iki aydır yükseliş eğilimi yaratıyor. Ayrıca, şimdi 50 endeksinin üzerine çıktı. Bunu yaparak, aynı zamanda yükseliş eğiliminin gücünü daha da artıran yüksek bir salınım modelini tamamladı. Dolayısıyla, fiyatın yakında önemli bir yukarı yönlü hareket başlatması olasıdır.

Kısa vadeli GRT fiyat hareketi

Kripto para yatırımcı @isli_Stallard, altcoin’in fiyatının 0,27 dolara kadar yükselebileceğini belirten GRT grafiğini tweetledi.

Altı saatlik grafik de fiyatın, alçalan bir takozdan ayrıldığını gösterdiği için yükseliş görünümü sağlıyor. Kama bir yükseliş modeli olarak kabul edilir. Bu da bir kopuşun en sık ortaya çıkan senaryo olduğu anlamına gelir. Ayrıca RSI, altcoin için yükseliş eğiliminin bir işareti olarak kabul edilen 50’nin üzerine çıktı.

Bununla birlikte, tweet’te belirtilen 0,27 dolar seviyesinden önce 0,125 dolarda küçük bir direnç noktası bulunmaktadır.

BeinCrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin