featured

Bu altcoin’in boğaları kurtarma planlarında bu kez çok kararlı! Giriş için doğru seviye neresi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan PancakeSwap, bir üçgen modeli içerisinde toparlanıyor. Teoride bu yükseliş modeli, boyun çizgisindeki direnç kırıldığında ani bir artışa sebep olur. Bu nedenle altcoin’in sahipleri, 4,55 dolarda bulunan direnç noktasının fiyatın geleceğini etkileyeceğini akıllarında tutmalıdır.

20 ve 100 günlük EMA seviyeleri, piyasaya daha fazla alıcı çekebilir.

PancakeSwap için gün içi işlem hacmi 50,1 milyon dolardır. Bu da %53’lük bir kazanç anlamına geliyor.

Piyasa lideri olan Bitcoin’in fiyatını 20,000 doların altına düşüren son düzeltmenin ortasında, CAKE fiyatı da 4,55 dolardan bir düşüş yaşadı. Böylece altcoin’in fiyatında %11,5’lik bir kayıp gerçekleşti. Sonuç olarak fiyat, 50 günlük EMA ile çakışan 4 dolarlık destek noktasına düştü.

PancakeSwap fiyatı, bu trend çizgisinden birçok kez toparlandı. Bu da yatırımcıların aktif olarak bu seviyeden alım yaptığını gösteriyor. Böylece 16 Eylül’de altcoin, yine bu destekten toparlandı.

CAKE altcoin grafik

Altcoin’in fiyatı yeniden %11,5 oranında yükselerek 4,55 dolarlık boyun çizgisine ulaştı. Bugün erken saatlerde CAKE alıcıları direnci kırmaya çalıştı ve %3’lük bir gün içi kazanç kaydetti. Ancak şimdi uzun kuyruklu bir ret mumu oluşmuş durumda.

Bu yüksek fiyat reddi, satıcıların bu seviyeyi agresif bir şekilde savunduklarını ve model içinde başka bir ayı döngüsünün devam edebileceğini gösteriyor.

Bununla birlikte, yükseliş modeli sonunda alıcıları 4,55 dolarlık direnci kırmaya teşvik edecektir. Bu seviyenin üzerinde günlük mum kapanışı, satın alma momentumunu hızlandıracaktır. Böylece CAKE fiyatı, toparlanma rallisi ile 6,5 dolara kadar yükselecektir.

Öte yandan, destek noktasının kaybedilmesi durumunda yükseliş tezi geçersiz kılınacaktır ve 3,5 dolara doğru olan düşüş başlayacaktır.

CAKE ile ilgilenen alıcılar, piyasaya girmeden önce bir kırılma fırsatı beklemelidir.

Altcoin için bazı teknik göstergeler

Göreceli Güç Endeksi: Günlük RSI eğimi, 4,55 dolarda bulunan direnç noktasında düşüş eğilimine işaret ediyor. Ayrıca alıcıların da zayıfladığı görülüyor.

EMA’lar: 50 günlük EMA seviyesinde bulunan dinamik destek noktası, altcoin’in yükselişi için ek destek sağlamaktadır.

CAKE için takip edilmesi gereken direnç noktaları 4,5 dolar ve 5 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 4 dolar ve 3,85 dolar seviyelerinde bulunmaktadır.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin