featured

Bu altcoin’in ayıları hâkimiyeti yeniden ele geçirmişken yatırımcıların bir sonraki hamlesi ne olmalı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan LTC, bugün yapılan fiyat analizine göre düşüş gösteriyor. LTC için en güçlü direnç 53,71 dolarda iken, destek noktası ise 52,46 dolar seviyesinde bulunuyor.

Litecoin, fiyat 53,71 dolarda bulunan direnç noktasından bir çıkış yapamadığı için düşüş gösteriyor. Ayılar şu anda piyasanın kontrolünü elinde tutuyor ve fiyatları aşağı çekmeye çalışıyorlar. LTC için bir sonraki destek noktası 52,46 dolarda bulunuyor. Bu seviyenin altında bir kırılmanın gerçekleşmesi durumda düşüş derinleşebilir.

LTC, bu yazının yazıldığı sırada 52,47 dolar civarında işlem görüyor. Bu da son 24 saat içinde %2,13 oranında düşüş yaşadığı anlamına geliyor. Altcoin’in piyasa değeri 3,70 milyar dolar ve kripto para birimleri arasındaki sıralamada 20. sırada yer alıyor. 24 saatlik işlem hacmi ise 269 milyon dolar.

Litecoin fiyatı şu anda son 7 günde %3,03 oranında düşüş yaşadı. Son 30 günde ise %14 oranında değer kaybetti. Bununla birlikte, son veriler altcoin’in düşüşe devam edeceğine işaret ediyor.

LTC 4 saatlik fiyat grafiği analizi:

4 saatlik fiyat grafiğinde, piyasanın volatilitesinin azaldığını gösteriyor. Bu, altcoin fiyatını her iki uçta da değişiklikler yaşamaya daha az eğilimli hâle getirir.

altcoin LTC grafik

Bollinger bantlarının üst limiti, altcoin için en güçlü direnci temsil eden 53,71 dolarda iken, alt limit ise en güçlü desteği temsil eden 52,46 dolar seviyesinde bulunuyor. MACD göstergesinin sinyal çizgisi MACD çizgisinin üzerinde olduğundan ve her ikisi de aşağı doğru eğimli olduğundan düşüşe işaret ediyor. RSI göstergesi de 48,42 değeriyle aşırı satım bölgesine doğru eğiliyor.

LTC 1 günlük fiyat grafiği analizi:

1 günlük grafikte, fiyatların son 24 saat içinde 52,46 dolar ile 53,71 dolar arasında işlem gördüğünü ve altcoin’in 53,71 dolardaki dirençten çıkamadığı görülüyor. Fiyatlar hareketli ortalamaların altında olduğu için piyasa şu anda düşüş eğiliminde.

Bollinger bantlarının her ikisi de birbirine doğru hareket ediyor. Bu da piyasa oynaklığının azaldığının bir işareti. MACD çizgisi, düşüş işareti olan sinyal çizgisinin altından geçme riskiyle karşı karşıya. RSI göstergesi ise şu anda 43,49’da ve aşırı satım bölgesinde.

Sonuç olarak

Litecoin fiyat analizinde sonuç olarak, ayıların piyasaya geri döndüğü ve düşüş riski ile karşı karşıya olduğu görülüyor. Piyasa, önümüzdeki günlerde bir tersine dönüş potansiyeli gösteriyor. Boğalar bunu kendi avantajları için kullanmayı başarırsa, altcoin’in fiyatını beklentilerin de ötesinde yükseltmeye yardımcı olabilirler.

CryptoPolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin