featured

Bu altcoin’i tutan yatırımcılar kazandı! Yükseliş trendini devam ettirebilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yaşanan çöküşün ardından altcoin AAVE yükseliş sinyalleri vermeye başladı. AAVE değeri, 147,54 dolarda sabitlendi. Altcoin için mevcut destek noktası 129,61 dolarda bulunuyor.

Altcoin için son 24 saatte yükseliş momentumu istikrar kazandığından, piyasa alıcıların lehine hareket ediyor. Fiyat canlanma yolunda ve gün içinde 147,54 dolar seviyesine kadar toparlandı. Geçtiğimiz birkaç hafta boyunca, genel piyasa trendleri düşüş eğilimindeydi. Ancak şu anda koşullar yavaş yavaş değişiyor. Alıcılar çabalarında ısrarcı kalırsa daha fazla iyileşme yaşanması mümkündür.

AAVE 1 günlük grafik analizi: Altcoin 147,5 doların üzerine kadar toparlandı

Bir günlük AAVE fiyat grafiğinde, fiyat eğrisi son 24 saatte yükselişe geçtiğinden altcoin’de hafif bir iyileşme belirtileri gösteriyor. Şu anda en yüksek ulaşılan fiyat 147,54 dolar seviyesinde bulunduğu için fiyatta iyileşme olduğu doğrulanıyor. Önceki haftalarda, ayılar lider konumdaydı. Ancak bugün dengeler biraz değişmiş durumda. 164,89 dolarda bulunan hareketli ortalama (MA) değeriyle karşılaştırırsak, fiyat hâlâ oldukça düşük.

altcoin AAVE

Bollinger bantları uzaklaşıyor. Bu da volatilitenin artmasıyla önümüzdeki birkaç gün içinde fiyatın düşebileceği anlamına geliyor. Üst Bollinger bandı şu anda 261,59 dolar seviyesinde bulunurken ve alt Bollinger bandı ise 129,610 dolar seviyesinde bulunuyor. Göreceli Güç Endeksi (RSI) grafiği aşağı doğru bir eğim gösteriyor. Önceki eğilimler nedeniyle puan 32,4’e kadar geriledi.

Boğalar fiyatı 147 doların üzerine çıkardı

Dört saatlik AAVE fiyat analizi, artan bir eğilim gösteriyor. Altcoin için fiyat, önceki saatlerde 147,70 dolara kadar yükseldiği için yükselişe işaret ediyor. Son dört saat, yatırımcılar için bir kez daha elverişli olduğunu kanıtladı. Yeşil şamdanlar, fiyat tablosuna belirgin bir şekilde hâkim durumda. Hareketli ortalama göstergesi ise 149,79 doları gösteriyor.

SMA 50 eğrisi ile SMA 20 eğrisi arasında bir geçiş bekleniyordu. Bu da boğaların geri dönüş yapması nedeniyle ertelenmesi muhtemel. Bollinger bantlarında ise üst değer 160,25 dolarda iken, alt değer 138,17 dolarda bulunuyor. RSI, 43,59 noktasına yükseldi ve yakında tarafsız bölgeyi geçmesi bekleniyor.

Geçtiğimiz haftalarda gözlemlendiği gibi, genel piyasa eğilimi sürekli olarak satıcıların lehine oldu. Düşüş momentumu, bu dönemde güç kazandı.

AAVE fiyat analizinde sonuç olarak

Bir günlük ve dört saatlik AAVE fiyat analizi, fiyatta yükselme olasılığının arttığını gösteriyor. Altcoin fiyatının 147,54 dolara yükselmesiyle yükseliş momentumu son 24 saatte istikrar kazandı. Alıcıların çabalarıyla tutarlılık göstermeleri durumunda daha fazla gelişme izlenecektir. Saatlik fiyat grafiği, artan sayıda yeşil şamdan gösteriyor, bu da yükseliş eğiliminin bir başka göstergesi.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin