featured

Bu altcoin’i tutan yatırımcılar dikkat! Düşüş durdurulabilecek gibi değil

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yakından takip edilen altcoin’lerden bir tanesi olan SAND fiyatı, son iki haftadır 3,64 dolardan 3,32 dolara uzanan kısa bir konsolidasyon bölgesi oluşturdu. Kripto piyasasındaki belirsizliğin ortasında, satıcılar en büyük liderliği aldı. Bunun sonucunda da altcoin, destek noktasının altına geriledi. Bu yerel destek noktasını kaybedilince satıcılar, kripto para birimini 2,68 dolarda bulunan destek noktasına düşürme eğilimindeler.

altcoin SAND

SAND alıcıları 20 ve 50 DMA seviyelerinde bulunan desteklerini kaybetti. Teknik göstergelerden MACD de düşüş eğilimine işaret ediyor. Altcoin fiyatındaki gün içi işlem hacmi %33,46 oranında bir düşüş ile 719 milyon dolar.

SAND fiyatı, 23 Mart tarihinde uzun süredir devam eden azalan trend çizgisini kırdığında güçlü bir yükseliş eğilimi gösterdi. Toparlanma rallisi ile fiyat, 2,86 dolarda bulunan dip destek noktasından %34,5 oranında bir kazanç ile 3,6 dolarda bulunan direnç noktasına yükseldi.

Bununla birlikte, satıcılar genel direnç karşısında güçlü bir duruş sergilediler ve daha fazla yükselişin önüne geçtiler. Ayrıca günlük RSI grafiğindeki düşüş eğilimi, boğaların tükendiğini vurguladı. Bu da 3,32 dolar seviyesinde bulunan destek noktasının aşağı yönlü kırılmasına sebep oldu.

Bugün SAND %10,3 oranında bir düşüş yaşadı. Ayrıca teknik veriler de düşüşün devam edeceği yönünde sinyaller veriyor. Kripto para biriminin fiyatı, kırılan destek noktasının altında yeterli sürdürülebilirlik sağlanması durumunda daha fazla düşüş görecektir. Satıcılar altcoin’i  %9 oranında düşürerek 2,68 dolarda bulunan destek noktasına geriletebilirler.

2,68 dolar seviyesi işareti, son çeyrekte üç satışı sürdürdüğü için SAND alıcıları için güçlü bir dayanak noktası oluşturuyor.

Altcoin için bazı teknik göstergeler

MACD göstergesi, hızlı ve yavaş arasında bir düşüş göstererek, SAND yatırımcılarına bir satış sinyali veriyor. Ayrıca, bu çizgiler yakında tarafsız bölgenin altına düşebilir. Bu da, düşüş eğilimini bir kez doğrular.

20 DMA seviyesindeki destek noktası, alıcıların 3,38 dolar seviyesinde bulunan güçlü destek noktasını sürdürmelerine yardımcı oluyor. Ancak bugünkü fiyat düşüşü, 20 ve 50 DMA desteğini kırarak piyasada daha fazla satışı teşvik etti.

Altcoin için mevcut direnç noktaları 3,4 dolar ve 3 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 2,68 dolar ve 2 dolar seviyelerinde bulunuyor.

coingape

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin