featured

Cüzdanlarında bu altcoin’i tutan yatırımcılar dikkat! Yeniden düşüşe geçiyor olabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında adından sıkça söz ettiren altcoin’lerden bir tanesi olan Cardano, bugün yapılan fiyat analizine göre düşüş gösteriyor. ADA 1,30 dolar seviyesine yeni direnç noktasını belirledi. Altcoin’in 1,20 dolar seviyesindeki destek noktasını test etmesi oldukça muhtemel gözüküyor.

Cardano fiyat analizi bugün, 1,30 dolar seviyesinin iki kez daha fazla ilerlemeyi durdurduğunu gördüğümüz için düşüş gösteriyor. Bu nedenle ADA, daha fazla yükseliş görülmeden önce daha derin bir geri çekilme için hareket edebilir.

Kripto para piyasası, son 24 saat içinde yükseliş momentumunun dönüşünü gördü. Piyasa lideri Bitcoin yüzde 0,91 oranında değer kazanırken en gözde altcoin olan Ethereum ise yüzde 1,54 oranında yükseliş kaydetti. Bu yazının odaklandığı altcoin ADA ise yüzde 0,6 oranında değer kaybı yaşadı.

Son 24 saatte Cardano fiyat hareketi: Cardano 1,30 dolardan yükselişi tekrar reddetti

ADA 1,23 dolar ile 1,30 dolar aralığında işlem görüyor. Bu da orta düzeyde bir volatiliteye işaret ediyor. İşlem hacmi yüzde 32,67 azalarak 1,36 milyar dolara geriledi. Bu arada, toplam piyasa değeri de 42.43 milyar dolar civarında işlem görüyor. Kripto para birimi piyasadaki genel sıralamada ise 7. sırada yer alıyor.

ADA 4 saatlik grafik analizi: Altcoin tekrar düşüşe mi geçiyor?

4 saatlik grafikte, Cardano fiyat hareketi için geri dönen satış baskısının varlığını görebiliriz.

Cardano, daha önce 1,08 dolara kadar düştükten sonra bu hafta güçlü bir toparlanma görmüştü. 10 Ocak tarihinde daha fazla düşüş için güçlü bir ret görüldü. Bu da keskin bir geri dönüşe yol açtı.

altcoin ADA

Sonraki günlerde ADA, 13 Ocak tarihinde 1.35 dolar seviyesinde zirve yapana kadar önceki zirvelerin üzerine çıktı. O zamandan beri piyasa, daha fazla yukarı yönlü test etmeye çalışmadan önce 1,23 dolar seviyesine geri çekildi.

Direnç bu sefer 1,30 dolarda oluşturuldu. Bu da, Cardano fiyatını tekrar düşürdü. 1,30 dolarda başka bir artış görülmeden önce çok fazla olumsuzluk yaşanmadı. Daha fazla yükseliş tekrar reddedildiği için, ADA’nın hâlâ düşüşte olduğu söylenebilir. Dolayısıyla da önümüzdeki günlerde daha fazla aşağı yönlü bir test edilme yaşanabilir.

Cardano fiyat analizinde sonuç olarak

Sonuç olarak Cardano fiyat analizi bugün düşüşte. Çünkü dün geç saatlerde yukarı yönlü başka bir ret görüldü. Bu nedenle, ADA için bir sonraki destek seviyesi 1,20 dolarda iken tekrar düşeceği varsayılıyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin