Uyarı! Bu altcoin’i almak isteyenler acele etmeyin…

Uyarı! Bu altcoin’i almak isteyenler acele etmeyin…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto endüstrisinde yatırımcılar birçok varlığın projesine güvenir ve o şekilde yatırım yapar. Ancak bazen güvenilen projeler bile “scam” çıkabiliyor. Farklı nedenlerden dolayı projenin ilerlememesi ya da ayrılıklar çöküşün habercisi oluyor.

En yakın zamanda buna şahit olduk. Terra, ilk 20 içinde sürekli kalan ve buranın dışına çıkmayan bir varlıktı. Ancak projenin ekibi öyle bir hata yaptı ki, yatırımcıların parası sıfırlandı.

Buna benzer durum olmasa da bir altcoin, sancılı süreç yaşadı. Ekipten önemli ismin ayrılması büyük bir çöküşün habercisi oldu. Bu altcoin herkesin yakından tanıdığı Fantom…

Fantom, büyük çöküş öncesinde rekor bir ATH gerçekleştirmişti. Ancak ekipten ayrılan bir kurucu ortak yüzünden bir anda sonunu hazırladı. Piyasada halen sağlam projeler arasında gösterilse de büyük bir darbe aldı. Şimdi ise altcoin yine düşüşle karşı karşıya.

FTM/USD 1 Aylık Grafik
FTM/USD 1 Aylık Grafik

Altcoin için yüzde 20 düşüş kapıda mı?

Fantom (FTM), Mayıs ayındaki keskin düşüşün ardından dört aydır belirli bir aralıkta bir yükseliş hızında ilerledi. Yükseliş ve düşüş arasında gidip gelen altcoin, dip alıcıları için yine kar vermeyi unutmadı.

Diğer yandan son birkaç gün içinde görüldüğü gibi, fiyatın düştüğü ve aralığın orta noktasının altına geldi. FTM şimdi önümüzdeki birkaç gün içinde potansiyel %20’lik bir düşüşe hazırlanabilir.

Fantom için dikkat edilmesi gerekenler

  • Token yükselişe geçti ancak son birkaç gün içinde orta aralığa geriledi
  • Ayılar hakim olmaya hazırlanıyor, bu noktada satın alma çılgınlığı pek önerilmiyor

Fantom’daki geçiş nasıl olacak?

Günlük grafikte, Fantom’un orta noktası 0,45 ile 0,2 dolar arasında değişiyor. Bu da ortalama 0,32 dolar olarak görüldü. Ağustos ayında, FTM’nin destekten direnç bölgesine seviye kaymasıyla gevşediği görüldü.

Açıkça altcoin için orta nokta da kırıldı. RSI da düşüş hareketi göstererek 50 seviyesinin altını işaret etti. Saatlik grafikte FTM’nin oynaklığının zayıfladığı görülüyor. Boğalar, aşağı doğru eğik büyük bir mum çizen FTM ile daha da zayıfladı.

Ayılar aktif olarak aşağıya götürecek mi?

OBV satış hacmindeki ani yükselişi gösteren bir düşüş yaşadı. Dahası altcoin, RSI 30 seviyesinin üzerinde çekim yaptığı için son derece yükselişte görünüyor.

Günlük grafik, 0,2 dolar seviyesine doğru hareket etmenin iyi bir satın alma fırsatı sağladığını söylüyor.

0.26$ bölgesini hedefleyen bir sıçrama mümkün gibi. Ancak bu hareketle, satın almak yerine satmak kesinlikle daha iyi olabilir. Bu noktada, ayılar hakim olmaya daha çok istekli duruyor.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin