featured

Bu altcoin’e yatırım yapmadan önce dikkat! Yükseliş kesinleşti mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan LINK, grafiğinde oluşturduğu önceki alçalan üçgen kurulumunun alt değeri 4 saatlik EMA seviyelerinin altına düştüğü için satış avantajını yeniden alevlendirdi. Sonuç olarak, altcoin geçtiğimiz hafta takdire şayan bir büyüme kaydetmeden önce 6,1 dolar seviyesini test etmeye karar verdi.

Boğalar, LINK’in EMA seviyelerinin üzerindeki pozisyonunu korumaya teşvik ederken, altcoin için genel görünüm yükselişe geçti. Son hareketler yükseliş yapısını desteklerken, LINK destek sağlayan EMA seviyeleri ile satın alma çılgınlığını sürdürmeyi hedefleyebilir.

Bu yazının yazıldığı sırada LINK, 7,711 dolar civarında işlem görüyor.

LINK 4 saatlik fiyat grafiği analizi

Altcoin’in 7,4 dolar seviyesinin geri dönüşü, 4 saatlik zaman diliminde azalan bir üçgen yapısıyla sonuçlandı. Satıcılar, daha düz diplerin yanı sıra bir dizi düşük zirve oluşturdu.

Ortaya çıkan arıza, LINK fiyatının bir gün içinde %10’un üzerinde geri çekilmesine sebep oldu. Sonuç olarak altcoin, 26 Temmuz’da birkaç haftanın en düşük seviyesine doğru bir dalış yaptı.

altcoin LINK grafik

Altcoin, oldukça uzun vadeli bir avantajı göstermek için 200 EMA seviyesinin üzerine sıçrarken, son dört gündür güçlü bir satın alma dönüşü gözlemledi. Ayrıca, sabah yıldızı şamdan şekli boğaların güçlerini sağlamlaştırmasına yardımcı oldu. 6,3 dolar seviyesinden gelen zorlayıcı toparlanma, LINK fiyatını 30 Temmuz’da ayın en yüksek seviyesine iterek %30 oranında bir yükseliş gerçekleştirdi.

Bu arada LINK, satın alma avantajı ile rezonansa giren yükseliş flama yapısına dikkat çekti. Bu modelin üzerinde bir kapanış, alıcıların önümüzdeki seanslarda 8,1 dolar ile 8,5 dolar aralığını test etmelerine yardımcı olabilir. 7,3 doların altında kesin bir kapanış yapılması durumda yükseliş tezi geçersiz kılınacaktır.

Teknik göstergeler

Göreceli Güç Endeksi (RSI), hafif bir yükselişe dikkat çekmek için orta çizginin üzerindeki pozisyonunu korudu.

Ayrıca, OBV düşük seviyelerinde kademeli bir artış kaydetti. RSI gibi, trend çizgisi destek hattından herhangi bir geri dönüş, yükseliş ayrışmasını doğrulayabilir. İlginç bir şekilde, MACD çizgileri düşüş eğilimine girdi. Ancak, düşüşü doğrulamak için henüz sıfır noktasının altına düşmediler.

Sonuç olarak

EMA seviyelerinin ve 200 EMA’nın üzerindeki yükseliş flama yapısı sayesinde, LINK önümüzdeki seanslarda değer kazanabilir. Herhangi bir yükseliş geçersizliği, EMA seviyelerinden bir geri dönüş ile gerçekleşebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin