featured

Bu altcoin’e sahip olan yatırımcıların yüzü gülecek! Analizler yükseliş gösteriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği altcoin’lerden bir tanesi olan Chainlink (LINK) için bugün yapılan grafik analizleri yükseliş gösteriyor. Kripto para piyasasında devam eden düzeltme hareketleri ile birlikte, bu altcoin de yükselişe geçti.

LINK için günlük fiyat grafiğinde, birkaç tane düşük fiyatı reddetme mumları oluştu. Piyasa alıcılar için hızlı bir toparlanmada. Fiyat, bir sonraki yüksek direnç noktası olan 27,8 doları kırabilmek için istikrarlı bir şekilde yükseliyor.

Altcoin için önemli teknik noktalar:

LINK fiyatı 200 günlük EMA seviyesini geri almayı başardı. Günlük MACD göstergesinin çizgileri tarafsız bölgenin üzerine çıkıyor. Chainlink için 24 saatlik işlem hacmi %6,2 oranında artarak 3,2 milyar dolara yükseldi.

27 Aralık tarihinde Chainlink (LINK), 23.16 dolar seviyesindeki direnç noktasını kırmak üzereydi. Ancak, bu seviyeden iyi bir çıkış yapmadan önce yoğun arz baskısı küçük bir düzeltmeye sebep oldu.

3 Ocak tarihinde ise kripto para birimi, genel direnç noktasını geri kazanmayı başardı. Böylece yükseliş toparlanması için uygun bir sinyal vermiş oldu. Kripto piyasası kan gölüne dönmüş olsa da bu altcoin için fiyat yükselmeye devam etti. LINK, sağlam bir toparlanma yaparak 28.7 dolar seviyesine ulaştı.

ChainLink altcoin’indeki ralli, 200 EMA’nın üzerinde çapraz geçiş yaptı. Böylece uzun vadeli yatırımcılara mükemmel bir avantaj sağladı. Ayrıca, grafik 20 ve 50 EMA’nın yükselişini gösteriyor. Bu da token için daha fazla alıcıyı kendine çekiyor.

Hareketli ortalama göstergesi, MACD’nin ve sinyal hatlarının nötr bölgenin üzerinden geçtiğin gösteriyor. Bu da fiyatta bir yükseliş momentumu olduğunu kanıtlar.

altcoin LINK grafik

Yaklaşan trend çizgisi, LINK için dinamik destek noktasını oluşturuyor

LINK fiyatı şu anda 27.8 dolar seviyesinde güçlü bir direnç noktasına sahip. Fiyat bu seviyeden bir akşam yıldızı formasyonuyla reddedildi. Bu da yükselişin tersine döndüğünü gösteriyor. Ancak teknik grafik, fiyata dinamik destek sağlayan yükselen bir trend çizgisi olduğunu gösteriyor.

“Kripto para yatırımcıları, destek trend çizgisi bozulmadan mevcut olan güçlü yükseliş hissini koruyabilir.”

Altcoin LINK fiyatı için kritik direnç seviyeleri 30 dolar ve 33,3 dolar seviyelerinde iken, kritik destek noktaları ise 25,8 dolar ve 23 dolar seviyelerinde bulunuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin