featured

Yatırımcılar bu altcoin’e dikkat etmeli! Önümüzdeki günlerde yüzde 30’luk ralli gelebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yakından takip edilen altcoin’lerden bir tanesi olan MATIC fiyatının, hafta sonu dibe vurduğuna inanılıyor. Bu yüzden Polygon (MATIC) önümüzdeki günlerde toplanabilir. Bu yazının yazıldığı sırada 0,66 dolar civarında işlem gören MATIC son 24 saatte %2,35 oranında bir artış kaydetti.

Altcoin, önümüzdeki günlerde olası %30’luk bir boğa koşusunun işaretlerini veriyor. MATIC’in fiyatı, boğaların kripto piyasasına akın etmesiyle yaklaşık %10 oranında canlandı.

altcoin MATIC

MATIC şu anda 0,66 dolar değerinde. Bu uygun ticaret düzeni ilk önce 0,60 dolar bölgesini test edecek ve güçlü yükseliş mumlarıyla toparlanmaya devam edecek.

Teknik göstergelerden Göreceli Güç Endeksi (RSI) de alıcı bölgesine geri sıçradı. Bu da insanları kesin bir düşüşün olabileceğine inandırdı.

Yükseliş tezi geçersiz kılınabilir

Eğer 0,55 dolar seviyesinin altında kesin bir kapanış gerçekleşirse, altcoin için yükseliş tezi geçersiz kılınacaktır. Bunun ardından ise fiyat 0,45 dolara kadar gerileyebilir. Bu da mevcut fiyattan %30’luk bir düşüşe işaret eder.

MATIC grafik

Yukarıda bahsedildiği gibi MATIC, son 24 saatte %2,35 oranında bir artış kaydetmesinin ardından şu anda 0,66 dolar civarında işlem görüyor. Altcoin, aynı dönemde 0,672 dolarlık yüksek bir seviyeye ulaştı. Bu da yaklaşık 0,0000207 BTC’ye karşılık geliyor.

MATIC’in piyasa değeri şu anda 5,177,315,079 dolar. Ayrıca 24 saatlik işlem hacmi ise 523,459,714 dolar değerinde.

CoinQuora


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin