Uzman analist bu 4 altcoin'e dikkat çekti!
Uzman analist bu 4 altcoin'e dikkat çekti!

Uzman analist bu 4 altcoin’e dikkat çekti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Uzman analist Lark Davis, 2022 yılında potansiyel taşıyan 4 altcoin’i paylaştı. Davis Elrond’un yıl sonuna kadar 1000 dolara ulaşacağını tahmin ediyor. Davis, Oasis’in çok yüksek işlem hızı, yüksek ölçeklenebilirlik ve büyük iş yükleri için güçlü bir yapıya sahip olduğunu da açıkladı.

Bir kripto analisti ve YouTuber olan Lark Davis, yakın tarihli bir videoda yatırımcılara büyük kazançlar getirebilecek dört kripto zincirini açıkladı. 2021’in Solana ve Polygon gibiler için çok olumlu olduğunu kabul eden Davis, 2022 yılında da bu altcoinlerin öne çıkacağına inanıyor. Davis’e göre bu altcoinler piyasa değerine göre ilk 20 kripto paranın dışında yer alıyor.

Fantom

Fantom son zamanlarda oldukça popüler ve fiyat hareketi açısından inanılmaz derecede iyi performans gösterdi. Çok güçlü bir teknoloji tarafından destekleniyor. Oldukça ölçeklenebilir ve saniyede binlerce işlem gerçekleştirebilen Ethereum uyumlu bir blockchain projesi. Fantom, Ethereum ağında da bulunan birçok harika uygulama sunuyor. Kısa süre önce, ekosistem gelişimini desteklemek için 314 milyon dolar taahhüt etti. Toplam Değer Kilidi (TVL) bir ayda yaklaşık yüzde 107 ve bir haftada yaklaşık yüzde 31 arttış kaydetti. 119 protokolle Fantom, Solana gibiler üzerinde önemli bir rakip olarak ortaya çıktı. Davis’e göre bu yıl diğer kripto paraların üzülmesine sebep olabilir.

Elrond

Elrond, ilk 20 en yüksek dereceli kripto paranın dışında ama Davis’e göre çok umut verici bir blockchain projesi. Coin başına 1000 dolara gittiğini görebiliyorum. Davis, inanılmaz derecede verimli olduğunu gözlemledi. Maiar borsasında bir dizi fırsat var.

Elrond, Elrond kullanılarak çok çeşitli ödemelerin gerçekleşmesine izin veren son UTrust alımı da dahil olmak üzere birçok ortaklık ve gelişme duyurdu. Ayrıca Dubai merkezli 15 milyon dolarlık fonu da sağladı. Elrond, saniyede 100.000’den fazla işlemi ölçeklendirebilir olması oldukça önemli.

Oasis

Oasis, açık finans ve sorumlu bir veri ekonomisi için gizlilik etkin bir blockchain projesi. Ağın operasyonel bir ana ağı var ve özel ve ölçeklenebilir Defi yapısına sahip. Gizlilik özelliği, kripto alanında her şeyin gerçekten özel olmadığını fark ettiğinizde oldukça önemli. Gizlilik özelliği, özel borç verme ve özel otomatik piyasa yapıcı gibi şeylere olanak tanıyor.

Davis, Oasis’in çok yüksek işlem hızı, yüksek ölçeklenebilirlik ve büyük iş yükleri için güçlü bir yapıya sahip. Ayrıca Binance, Chainlink vb. gibi ünlü ortaklar tarafından desteklenmesi de yükselişi için önemli bir etken. da desteklenmektedir.

Moonbeam

Tüm Polkadot ekosisteminin lansmanı ile Moonbeam, Polkadot’un üzerine pazarlanan ilk şirket oldu. Moonbeam, Ethereum ile uyumlu, yani Ethereum’daki tüm harika uygulamalar, Polkadot ekosistemine erişmek için Moonbeam’de erişilebiliyor. Moonbeam, Binance ve Coinbase dahil olmak üzere kripto alanındaki bazı büyük isimler tarafından destekleniyor. Buna ek olarak, Sushiswap, Chainlink, vb. gibi kripto alanındaki en iyi uygulamalarla çalışabilir özelliğe sahip. Davis’e göre Moonbeam, Oasis, Elrond ve Fantom ile birlikte kripto pazarını fırtına gibi alma potansiyeline sahip.

crypto-news-flash


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin