featured

Ayılar hâkimiyeti ele geçirmeden önce bu altcoin’e dikkat! Yüzde 15’lik ralli gelebilir…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan Helium, 4 dolarda bulunan destek noktasından toparlanıyor. Bu yükseliş hareketi altcoin’i aylık direnç noktasına yaklaştırıyor. Ancak, bu toparlanmaya paralel olarak düşük hacim, fiyatın yalnızca küçük bir rahatlama rallisine tanık olduğuna işaret ediyor. Bu nedenle düşen trend çizgisinden potansiyel bir geri dönüş, devam eden düzeltmeyi 3,33 doların altına kadar uzatabilir.

Helium fiyatı, düzeltme hareketine devam edebilir. Öte yandan, direnç trend çizgisi yeni bir toparlanma rallisini tetikleyebilir.

Helyum için gün içi işlem hacmi 17,5 milyon dolardır. Bu da %24’lük bir kazanç anlamına geliyor.

Yatırımcılar, ağustos ayının ikinci yarısında altcoin fiyatını 2022’nin en düşük seviyesi olan 3,28 dolara düşüren olumsuz bir fiyat hareketine tanık oldular. Ayrıca teknik grafik, azalan bir trend çizgisinin bu fiyatlara Dynamics3 direnci sağladığını gösteriyor.

altcoin Helium grafik

Bu trend çizgisine yapılan çoklu yeniden testler, yatırımcıların bu dirençte aktif olarak satış yaptığını gösteriyor. 11 Eylül’de, altcoin’in grafiği trend çizgisinden aşağı yönlü bir dönüş gösterdi. Bunun sonucunda fiyat, %29,3 oranında aşağı çekildi ve 4 dolara kadar düştü.

Ancak alıcılar, bu psikolojik destekten fiyatı toparlamayı başardı. Bu yükseliş mum modeli, altcoin’in daha fazla ralliyi zorlamak için uygun bir zemin elde ettiğini gösteriyor.

Sonuç olarak, Helium fiyatı son iki günde %8,3 oranında bir iyileşme gösterdi. Bununla birlikte, hacim aktivitesinin azalması, alıcı taahhüdündeki zayıflığı gösterir. Bu nedenle bu tür senaryolarda, fiyat trend çizgisine ulaşırsa, fiyatlar muhtemelen daha düşük olacaktır.

Potansiyel bir düşüş eğilimi, fiyatı 4 dolar işaretinin altına düşürebilir. Bunun sonucunda da 3,28 dolarda bulunan destek noktası yeniden ziyaret edilebilir.

Öte yandan alıcılar bu direnç noktasını kırmayı başarırlarsa, düşüşten satın alma fırsatı ortaya çıkabilir.

Altcoin için bazı teknik göstergeler

Göreceli Güç Endeksi: RSI eğimi orta çizginin altında bulunuyor. Bu da piyasa duyarlılığının düşüş eğiliminde olduğunu gösteriyor.

EMA’lar: Aşağı eğimli önemli EMA’lar (20, 50, 100 ve 200), genel bir düşüş trendini ve potansiyel bir yükseliş için çoklu direnci vurgular. Ayrıca, direnç trend çizgisi ile uyumlu 20 günlük EMA ek bir engel oluşturuyor.

Helium için takip edilmesi gereken direnç noktaları 5,7 dolar ve 7 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 4 dolar ve 3,33 dolar seviyelerinde bulunuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin