Yatırımcılar dikkat: Bu altcoin’deki iyi gelişmeler aldatıcı olabilir! Almadan önce mutlaka okuyun
Yatırımcılar dikkat: Bu altcoin’deki iyi gelişmeler aldatıcı olabilir! Almadan önce mutlaka okuyun

Yatırımcılar dikkat: Bu altcoin’deki iyi gelişmeler aldatıcı olabilir! Almadan önce mutlaka okuyun

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Algorand ağındaki gelişmeler iyi yönde olsa da altcoin fiyatındaki beklentiyi artırması aldatıcı olabilir. Gelin tüm bu gelişmelere ve fiyata birlikte bakalım.

Algoexplorer’a göre, Algorand ağındaki toplam hesap sayısı 2022’nin başında 17.373.299 idi. Algorand’ın şu anda ağında toplam 23.548.065 hesabı var. Bu, üç aydan daha kısa bir sürede 6.174.766 hesap artışı anlamına geliyor.

Algorand inşasına devam ediyor

Algorand’daki bahsedilen büyüme, ağdaki sürekli gelişmeye bağlanıyor.

Başlangıç ​​olarak, bu ayın başlarında, Algorand’daki ekip, geliştiricilerin “akıllı sözleşmeden sözleşmeye çağrı” ile karmaşık dapp’ler oluşturmasına olanak tanıyan en son teknik yükseltmesinin yayınlandığını duyurdu. Böylelikle Gelecek Durum Kanıtı teknolojisi için kuantum güvenli anahtarlarla Blockchain’in birlikte çalışabilirliği sağlanmış oldu.

İkincisi, Algorand ana ağının en son yükseltmesi, Algorand Vakfı’nın geliştirici araçlarına ve Ethereum Sanal Makinesi ile uyumluluğa odaklanan 20 milyon dolarlık bir teşvik programı başlatmasından sadece birkaç hafta sonra gerçekleşti.

Algorand yeni bir CEO atadı

Yine Şubat ayında Algorand, Staci Warden’ın projenin İcra Kurulu Başkanı olarak atandığını duyurdu. Bayan Warden finans alanında geniş bir geçmişe sahip ve daha önce Milken Enstitüsü, JP Morgan, Nasdaq borsası ve ABD Hazine Bakanlığı’ndaki küresel ekipleri yönetti.

Bayan Warden, ‘dünyada 1,7 milyar insanın finansmana erişimi olmadığını ve Algorand protokolünün küresel finansal kapsayıcılık sorununu ölçekte ele almak için hız, güvenlik ve merkezsizliğe sahip olduğunu açıklayan yeni rolüyle iyimserliğini dile getirdi.

Ayrıca Grayscale Investments ekibinin bu yılın başlarında Algorand’ı gelecekteki yatırım ürünlerine olası eklemeler için değerlendirmeye alınan varlıklar listesine eklediğini duyurduğu da belirtilmeli.

ALGO/USDT 0,72 dolar destek seviyesinde düşüş trendinde

Fiyat hareketiyle ilgili olarak, günlük ALGO/USDT, dijital varlığın şu anda düşüş trendinde olduğunu gösteriyor. ALGO, yazı yazılırken 50 günlük (beyaz), 100 günlük (sarı) ve 200 günlük (yeşil) hareketli ortalamaların 0,73 dolardan ve altında işlem görüyor.

Ek olarak, ALGO/USDT şu anda daha düşük seviyelere düşüp düşmeyeceğini belirleyebilecek önemli 0,72 dolarlık destek seviyesini savunuyor.

Ayrıca, ALGO’nun günlük MFI ve RSI değerleri sırasıyla 44 ve 35’te tarafsız bölgede. Günlük MACD ayrıca Algorand’ın (ALGO) alımının azaldığını ve dolayısıyla önümüzdeki günlerde daha fazla kayıp olasılığının arttığını gösteriyor.

ethereumworldnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin