Bu altcoin'de yükseliş sürüyor: Satın almak için doğru zaman mı?
Bu altcoin'de yükseliş sürüyor: Satın almak için doğru zaman mı?

Bu altcoin’de yükseliş sürüyor: Satın almak için doğru zaman mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin Litecoin fiyatı geçen aydan bu yana yükseliş eğilimini sürdürüyor. Altcoin bir ay da %25,18’lik bir büyüme yakaladı. Daha geniş kripto piyasasıyla kıyaslandığı zaman LTC’nin büyümesi tutarlı gerçekleşti. Litecoin’in önemli büyümesinin nedenlerinden biri, yakın geçmişte balinaların artan ilgisi olabilir.

Son olarak 26 Temmuz’da görülen dik bir düşüşten, balinaların ilgisinin fiyatın ardından sabit bir miktarda arttığı görülebilir. Yükseliş göstergesi olmasına rağmen, fiyat ve balina hareketi arasındaki yüksek korelasyon, kripto parayı bir pompa ve düşüşe karşı savunmasız hale getirebilir. Altcoin için10 milyon dolarlık cüzdanlardaki artış iyi bir işaret olsa da, büyümesi için daha fazla istikrarlı göstergeye ihtiyaç var. Bunun yanında kayıtlı benzersiz adreslerin sayısının arttığını görebiliyoruz. 150 milyon benzersiz adrese sahip Litecoin, Bitcoin ve Ethereum’dan sonra 3. Sırada yer alıyor.

Litecoin tarafında sadece fiyat ve zincir üstü ölçümler değil, Kanada hükümeti de kripto parayı onaylamış gibi duruyor. Kanada hükümeti, eşi benzeri görülmemiş bir hamleyle kısa süre önce perakende yatırımcıların kripto harcamalarına bir üst sınır koymaya ve bunları 30 bin Kanada doları ile sınırlandırmaya karar verdi. Bundan muaf kripto para birimleri Bitcoin, Ethereum, Litecoin ve Bitcoin cash olarak belirlendi.

Litecoin kriptodaki büyük oyuncularla birlikte yer aldı. Kanada hükümetinden bu tür bir onay, yatırımcıların altcoine olan güveninin artmasına neden olabilir. Bu haber aynı zamanda sosyal medya platformlarında Litecoin’e olan ilgiyi de ateşledi.

Litecoin’in giderek artan heyecanı ve PayPal gibi büyük şirketlerle olan işbirlikleri ile Litecoin’in geleceği şu anda parlak görünüyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin