Bu altcoin'de yeni yükseltme sonunda hazır! Rekor seviyeler gelebilir mi?
Bu altcoin'de yeni yükseltme sonunda hazır! Rekor seviyeler gelebilir mi?

Bu altcoin’de yeni yükseltme sonunda hazır! Rekor seviyeler gelebilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kıdemli altcoin Litecoin, gizliliğini MimbleWimble (MWEB) ile geliştirecek. Güncelleme neredeyse üç yıldır geliştiriliyor.

LTC madencilerinin %75’i MimbleWimble’ı desteklemeye hazır

MimbleWimble (MWEB) protokolünün Litecoin’e (LTC) uygulanması üzerinde çalışan bir mühendis olan David Burkett tarafından paylaşılan açıklamaya göre, dört altcoin madencisinden üçü yükseltme aktivasyonu için destek sinyali veriyor.

Bu nedenle, blockchain, 2.265.984 blok yüksekliğine ulaşılana kadar yükseltmeyi “Aktif” durumda görebilir. Burkett’in takipçilerinin tahminine göre, bu 35 gün sonra gelebilir.

Burkett, Kasım 2019’dan beri bu yükseltme üzerinde çalışıyor. Bu sürecin 2022 Mayıs ortasına kadar hazır olması halinde, MWEB’in uygulanması 31 ay sürecektir.

Bu çok beklenen sürüm, altcoin kullanıcılarının işlem verilerini karıştırmasına izin verecek şekilde ayarlandı. Genel gizlilik altcoin’leri Monero ve ZCash’te olduğu gibi, transferlerin tüm hassas detayları üçüncü şahıslar tarafından görülemeyecek.

Litecoin Vakfı ve Antpool, LTC Labs’i başlattı

Litecoin (LTC) yaratıcısı Charlie Lee daha önce Antpool’un MimbleWimble’ın (MWEB) desteğini gösteren ilk madencilik havuzu olduğunu açıklamıştı.

Madencilik gazileri Antpool ile birlikte Litecoin Foundation, kripto ve blok zinciri araştırma laboratuvarı LTC Labs’ı başlattı.

Resmi açıklamaya göre Antpool, LTC madencilik havuzu işlemlerinin %50’si ile LTC Labs’ı destekleyecek.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin