Bu altcoin'de teknik göstergeler yüzde 30'a varan ralliyi destekliyor!
Bu altcoin'de teknik göstergeler yüzde 30'a varan ralliyi destekliyor!

Bu altcoin’de teknik göstergeler yüzde 30’a varan ralliyi destekliyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum katili olarak bilinen altcoin, patlayıcı bir hareketin yolda olduğunu öngören yükseliş sinyalleri gösteriyor. Solana’da zincir üstü hacim bu iddiayı destekliyor ve teknik göstergeler altcoin’in yükseliş tezini geçerli kılıyor.

Solana bu seviyelere mi dönecek?

Solana fiyatı Mayıs 2021’den beri düşüşte olmasına rağmen, son 50 gündeki fiyat hareketi bir yükseliş modelinin oluşmasına neden oldu. Altcoin, 27 Ocak’tan bu yana alçalan dipler ve tepeler oluşturdu. Bu salınım noktalarını birleştirmek, düşen kamayı gösterir. Bu teknik oluşum, kırılma noktasına kadar ilk yüksek ve düşük salınım arasındaki mesafeyi ölçerek elde edilen %23’lük bir yükselişle 110 dolara ulaşacağını tahmin ediyor. SOL’nin 89,25 doların üzerinde bir günlük kapanış ürettiğini varsayarsak, bir kırılmaya işaret edecek ve teorik hedefi 110 dolar olarak yansıtacak.

Altcoin’de 68,52 dolardan 81,99 dolara uzanan günlük talep bölgesinin varlığı nedeniyle, yükseliş tezi büyük bir destek alıyor. Talep bölgesi, boğalara daha yükseğe çıkmak için gereken ekstra gücü verecek. Teorik hedef 110 dolar olsa da, yükseliş trendi çok önemli bir destek-ters direnç bariyeri olan 115 dolara kadar uzayabilir.

RSI, bir varlığın momentumunu ölçmek için kullanılır. Ayrıca, aşırı alım ve aşırı satım koşullarına dayalı potansiyel pivot noktalarını belirlemek için kullanılabilir. 22 Ocak’tan bu yana, RSI birden fazla yüksek dip oluştururken, fiyat daha düşük dipler oluşturdu ve bu da aralarında bir farklılık olduğunu gösteriyor. Bu, RSI’daki momentumda bir artışa işaret ettiğinden ve genellikle varlığın fiyatında bir artış izlediğinden, yükseliş sapması olarak bilinir.

Özetlemek gerekirse, altcoin fiyatının yükseliş görünümüne yönelik üç birleşme noktası var. İlk olarak zincir üzerindeki hacim düşüyor ve yükseliş tezini desteklemiyor. Bununla birlikte, patlama için azalan hacim gereklidir. Hacim daralması, daha fazla yatırımcının daha az ilgilenmeye başladığını ancak kırılma zamanının geldiğini gösteriyor, düşüş trendlerinin sonunda akıllı para birikimi gerçekleştiğinden SOL patlayıcı bir kırılma görecek.

Üstelik, talep bölgesinin varlığı, 68,52 dolardan 82 dolara kadar herhangi bir yerde bir dip oluşumuna güven veriyor. Yükseliş görünümünden bağımsız olarak, Solana fiyatı 68,52 doların altında bir günlük kapanış üretirse, talep bölgesini geçersiz kılacak. Böyle bir durumda, yatırımcılar SOL’un destek seviyeleri arayışında daha düşük seviyelerde keşfetmesini bekleyebilirler.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin