featured

Bu altcoin’de riskli sinyaller var! Dikkat…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yeni nesil yatırımcılar kripto para yatırımını oldukça fazla tercih ediyorlar. Piyasanın öncü ve en büyük coin’i olan Bitcoin, geçtiğimiz gece bir çöküş yaşadı. Bu çöküşün hemen ardından ise altcoin’ler yüksek oranlarda değer kayıpları ile Bitcoin’i takip ettiler.

Yatırımcıların yakından takip ettiği altcoin’lerden bir tanesi olan ADA, onu tercih edenleri bir hayli üzdü. Çünkü bu altcoin, yaşanan son piyasa çöküşü ile aralık ayında kaydettiği tüm ilerlemeyi kaybetti.

altcoin ADA

ADA için mevcut destek noktası 1,2 dolar seviyesinde iken, kilit direnç noktası ise 1,5 dolar seviyesinde bulunuyor.

ADA, kilit direnç noktası olan 1,5 dolar tarafından reddedilmesinin ardından fiyatı düşmeye başladı. Dünkü piyasa çöküşüyle ​​birlikte kripto para birimi, aralık ayındaki son rallinin başlangıç ​​noktası olan 1,2 dolarlık desteğe geri döndü. Satıcıların şimdiye kadar iyi durumda olan bu önemli destek seviyesini kırmak için adım atmaları gerekecek.

Teknik göstergeler altcoin ADA fiyatı için ne diyor?

İşlem Hacmi: Hacim dünkü satış sırasında oldukça güçlüydü. Fakat bugün düne oranla biraz azaldı. ADA’nın 1,2 doların üzerinde kalabilmesi için boğaların sağlam bir duruş göstermesi gerekiyor.

RSI: Günlük RSI, daha düşük bir zirve yaptıktan sonra düşüyor. Eğilim açıkça aşağı yönlü. Eğer ADA bu düşüşü durdurmayı başaramazsa, RSI yakında aşırı satım bölgesine ulaşacak.

MACD: Dün yaşanan çöküş nedeniyle günlük MACD düşüş eğilimini tamamladı. Bu eğilim, sadece bugün düşen bir histogram ve genişleyen hareketli ortalamalarla yoğunlaştı.

altcoin ADA

 

Bu teknik göstergeler ışığında altcoin ADA için mevcut görüş, düşüş eğiliminde olduğu ve buna devam edebileceği yönünde.

ADA fiyatı için kısa vadeli tahmin

Ana destek noktası oldukça baskı altında. Dolayısıyla fiyatta yaşanabilecek herhangi bir zayıflık ADA’yı 1 dolar seviyelerine kadar geri götürebilir. Göstergeler fiyatta düşüş olduğunu doğruluyor.

Günlük MACD ise düşüş trendine yeni başladı. Eğer genel piyasa düşmeye devam ederse, kripto para biriminin mevcut fiyat seviyesini 1,2 dolarda tutması çok zor olacak.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin