Bu altcoin'de kritik seviyeler! Kırılma hangi yönde olacak?
Bu altcoin'de kritik seviyeler! Kırılma hangi yönde olacak?

Bu altcoin’de kritik seviyeler! Kırılma hangi yönde olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – AVAX fiyatı, 70 dolarlık hayati desteğin üzerinde dalgalanmaya devam ederken önceki seansın kayıplarını duraklatmayı başardı.

Ancak yukarı yönlü gidişat, görünüşe göre 50 günlük Üstel Hareketli Ortalama (EMA) tarafından 80 dolar ile sınırlandırıldı. Böylece bu fiyat, ticaret için çok önemli bir seviye haline geliyor.

Bu haberin yazıldığı sırada AVAX 75,12 dolardan işlem görüyor. Piyasa değerine göre en büyük 10. para birimi, 24 saatlik işlem hacmini 1.356.180.252 dolarda tutuyor.

AVAX fiyatı, 70 dolara yerleştirilen önemli destek seviyesinin yakınında esnek kalıyor. Ayrıca artan hacimlerle daha yükseğe çıkma girişiminde bulunmak.

53 dolardan başlayan yükselen trend çizgisi, boğalar için bir destek görevi görüyor. Trend çizgisi, alt seviyelere yakın yükselen satın alma baskısı ile iki kez test edildi. Bu sefer de AVAX fiyatı, yükselen eğimli çizgiyi tekrar ziyaret ediyor. Bununla birlikte, fiyatın daha da yükselmesi için 50 günlük Üstel Hareketli Ortalamayı (EMA) 80 dolarda geçmesi gerekiyor.

80 doların üzerinde belirleyici bir kapanış, 1 Mart’ın yükseği 90,98 dolara doğru yolu açabilir. Bu gerçekleşirse hemen ardından, piyasa katılımcıları 98,77 dolarlık yatay direnç seviyesini hedefleyecektir.

Satın alma baskısı tutarlı kalırsa, toplam AVAX fiyatında mevcut seviyelerden %30’luk bir artış gözlemleyebiliriz.

Öte yandan, satış emrindeki bir artış, 70 dolarlık kritik desteği kırabilir.

Teknik göstergeler

RSI: Günlük göreli güç endeksi, net bir önyargı olmadan orta çizgiye yakın işlem görüyor. Şu anda 48’de.

MACD: Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksaklığı, azalan düşüş momentumu ile ortalama çizgisinin altında geziniyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin