Teknik göstergeler olumlu! Bu altcoin'de kritik seviye kırılırsa yükselişe hazır olun!
Teknik göstergeler olumlu! Bu altcoin'de kritik seviye kırılırsa yükselişe hazır olun!

Teknik göstergeler olumlu! Bu altcoin’de kritik seviye kırılırsa yükselişe hazır olun!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Solana fiyat analizi, boğaların bugünün başından beri piyasa hakimiyetini koruduğunu gösteriyor. Altcoin fiyatı, 39,23 dolar seviyesinden hafif bir geri çekilme gördü ancak 36,56 dolar seviyesinin yakınında destek buldu. Kripto para şu anda 39,23 dolar direnç seviyesinin hemen altında işlem görüyor ve yakında 40 dolar işaret seviyesini test edebilir. Altcoin, yazım sırasında 38,35 dolardan işlem görüyor ve son 24 saat içinde %1,12’lik hafif bir artış gördü. Ayrıca varlığın son 24 saatlik işlem hacmi 1.4 milyon dolar.

SOL 4 saatlik fiyat tablosu: SOL boğaları geri döndü

Solana fiyat analizi, kripto paranın 39,23 dolar seviyesine ulaştığını, ancak bu seviyeden geri çekildiğini gösteriyor. Bununla birlikte, altcoin 36,56 dolar seviyesinin yakınında güçlü bir destek buldu ve mevcut işlem aralığına keskin bir şekilde geri döndü.

image 75

RSI göstergesi şu anda aşırı alım bölgesinde ancak 70 seviyesinin altına düşerse bir miktar satış baskısı ile karşı karşıya kalabilir. MACD göstergesi, sinyal çizgisi histogramın üzerinde olduğu için sürekli yükseliş momentumu gösteriyor. 50 günlük ve 200 günlük basit hareketli ortalamalar, mevcut fiyat seviyelerinin oldukça üzerinde yer alıyor ve bu da piyasada güçlü bir yükseliş momentumuna işaret ediyor.

SOL 1 günlük fiyat tablosu: Solana yükseliş trendine hazır mı?

1 günlük grafikte Solana, 37,50 dolar seviyesinin yakınında güçlü destek sağlayan kısa vadeli bir yukarı trend çizgisi oluşturdu. Herhangi bir düşüş baskısı olması durumunda fiyat bu destek seviyesinden geri dönebilir. Boğalar şu anda 39.,23 dolar direnç seviyesinin üzerinde bir kırılma hedefliyor. Solana için 24 saatlik piyasa, satın alma duyarlılığının oldukça güçlü olduğunu gösteriyor.

image 76

Göreceli Güç Endeksi (RSI) değeri, şu anda piyasadaki güçlü satın alma baskısını gösteren 50 seviyenin oldukça üzerinde olduğu için benzer bir anlatım izliyor. Altcoin, yükseliş işareti olan MACD çizgisini geçiyor gibi görünüyor. Buna ek olarak, 50 günlük SMA, piyasa için bir başka yükseliş işareti olan 200 günlük SMA’nın oldukça üzerinde seyrediyor.

Solana fiyat analizi sonucu

Solana fiyat analizi, altcoin kısa vadeli bir yükseliş eğilimi çizgisi oluşturduğu için piyasanın yükseliş eğilimi gösterdiği sonucuna varıyor. Boğalar şu anda 39,23 dolar direnç seviyesinin üzerinde bir kırılma hedefliyor ve yakın vadede 40 dolar işaretini test edecek gibi görünüyor. Bununla birlikte, herhangi bir düşüş baskısı, 37,50 dolarlık destek seviyesinin yeniden test edilmesine yol açabilir. Yukarıdaki bir günlük ve dört saatlik teknik gösterge grafiklerinden, piyasanın güçlü bir yükseliş trendinde olduğu ve herhangi bir düşüş baskısının kısa ömürlü olabileceği sonucuna varılabilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin