Bu altcoin'de kan banyosu sürüyor! Dip nerede bulunacak?

Bu altcoin’de kan banyosu sürüyor! Dip nerede bulunacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler altcoin LUNA, 50 dolarlık psikolojik seviyenin üzerinde kalmayı başaramıyor ve 200 günlük EMA’nın altına düşüyor.

Terra, küresel ödeme sistemleri için fiyat istikrarı sağlamak amacıyla stabil coinleri kullanan blok zinciri tabanlı bir protokoldür. Protokolün altcoin’i ise LUNA’dır.

Altcoin’in geçmiş performansı

LUNA fiyatı, 50 dolar psikolojik seviyesinin üzerinde kalmayı başaramıyor. Altcoin, 200 günlük EMA’nın altında kırılıyor. Kripto paranın fiyatı geçen hafta %35 düşüş yaşadı ve tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 103 doların %57 altında işlem görüyor.

Bu altcoin'de kan banyosu sürüyor! Dip nerede bulunacak?

Teknik analiz

LUNA’daki düşüş, bir Twitter kullanıcısının Wonderland DAO projesinin kurucu ortağının Michael Patryn olduğunu ifşa etmesinin ardından ivme kazandı. Michael, 2019’da çöken bir ponzi dolandırıcılığı projesi olan kripto borsası QuadrigaCX’in kurucu ortağıydı.

Önemli Üstel Hareketli ortalamalar, 50 ve 100 günlük EMA’larda bir tersine dönüş gösteriyor. Bu da, günlük grafikte yakın zamanda düşüş eğiliminin ortaya çıkacağını gösteriyor. Fiyat, satış baskısındaki bir patlamayı yansıtan 200 günlük EMA’nın altına düşüyor.

DMI göstergesi,  ADX ile düşüş hizasında artış gösteren -DI ve +DI çizgileri arasındaki büyük bir boşluğu ortaya koyuyor. Bu gösterge, altta yatan düşüş eğiliminde bir patlamayı yansıtıyor.

Stokastik RSI Göstergesi, K ve D çizgilerinin aşırı satım bölgesinde birleştiğini ve yatay harekete devam ettiğini ortaya koyuyor. Bu da altcoin’de satış sinyali veriyor.

Özetle, teknik göstergeler, altcoin LUNA’nın aşırı satış baskısı altında olduğunu ve yakında 36 dolar işaretine ulaşabileceğini gösteriyor.

Fiyat tahmini

Altcoin’in fiyat hareketi, tek bir yükseliş mumu yaratmaya çalışıyor, ancak muazzam satış baskısı, trend kontrolünü geride bırakıyor. Bu nedenle yatırımcılar, dipten satın almadan önce fiyatın dibi görmesini bekleyebilir.

Fiyat hareketi, düşüşü durdurabilecek 200 günlük EMA’nın altındaki 40 dolar ve 36 dolar destek seviyelerini öneriyor. Bir geri dönüş durumunda ise, direnç seviyeleri 50 dolar ve 56 dolarda bulunuyor. Yazı yazılırken TradingView, LUNA altcoin’i için “SAT” sinyali veriyordu.

cryptoknowmics


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin