Bu altcoin'de işler yolunda gitmiyor! Takip edilecek seviyeler
Bu altcoin'de işler yolunda gitmiyor! Takip edilecek seviyeler

Bu altcoin’de işler yolunda gitmiyor! Takip edilecek seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasası yoğun bir mücadele içerisindeyken önemli altcoin’lerden olan XRP bugün düşüş eğiliminde yer alıyor. Ripple fiyat analizi bugün için düşüş gösteriyor. Son 24 saatte önemli bir düşüşün ardından fiyat 0,690 dolara kadar geriledi. Yatırımcılar için olumsuz bulgular var. Altcoin fiyatı art arda üçüncü gün 0,816 dolardan reddedildikten sonra bugün tekrar aşağı yönlü aralığı kapsıyor.

Yazım sırasında Ripple son 24 saat içinde değerinin %3,6’sını kaybetti ve piyasa değeri 13 Şubat’tan bu yana ilk kez 26.078.692,789 dolara ulaştığı için 0,690 dolarlık bir fiyat noktasına yükseldi.

Ripple (XRP) için takip edilecek seviyeler

XRP yazım sırasında önemli bir destek olan 0,654 dolarda test etmek istiyor. Altcoin fiyatı düştükçe potansiyel yükseliş modelleri oluşmaya başlıyor. Ripple (XRP) bu ay boyunca yükseliş trendini sürdüremedi ve birçok yatırımcı hem Bitcoin (BTC) hem de Ripple’ın (XRP) ayı piyasasında olduğunu düşünüyor.

Ripple price analysis: XRP sheds 13 percent as price lowers to $0.690 1

Altcoin için SMA 50 ve SMA 20 eğrileri arasındaki geçişin de düşüş hakimiyetini kanıtlaması bekleniyor. Bollinger bantları, gün için aşağıdaki değerleri önerdiği için XRP’de önemli oynaklığın olduğunu ortaya koyuyor. Üst Bollinger bandı değeri 0,92 dolara yükselirken, alt Bollinger bandı değeri 0,67 dolar seviyesine geriledi. Her ikisi de önümüzdeki gün için potansiyel oynaklık olduğunu gösteriyor.

Şu anda, mevcut gidişatı göz önüne alındığında, XRP için herhangi bir olumlu tahminde bulunmak kolay değil. Altcoin için 0,717 dolar ve 0,786 dolarda yaygın olan direnç noktalarıyla olumsuz bir gün geçmesi oldukça yüksek.

Ripple price analysis: XRP sheds 13 percent as price lowers to $0.690 2

XRP’nin dört saatlik grafiği, önceki birkaç gündeki hareketi göz önüne alındığında, görünümün düşüş eğiliminde olduğu anlaşılıyor. Değeri 0,7 doların altına düştü, bu da dün bu noktada daha düşük bir eğilimi reddetmesine rağmen fiyatta daha fazla düşüş olabileceğini gösteriyor.

Önemli göstergelerden biri olan RSI şu anda 23,28 seviyesinde yer alıyor. RSI önceki saatlerde 50’de direnci kıramadıktan sonra destek bölgesine geri dönüyor. Bu, XRP’nin mevcut momentumunu ve fiyat seviyelerini korumayı başarırsa hafif bir yükseliş trendine hazır olabileceğini gösteriyor.

MACD çizgisi Ripple’ı geçti (XRP), kripto para XRP için 52 haftanın en düşük seviyesi olan 0,735 dolara düştükten sonra aşağı yönlü seyrine devam etmesiyle bir başka kayıp günü gördü.

XRP fiyat analizi sonuç

XRP’nin gelecekteki görünümünü belirleyen Ripple fiyat analizi, şu anda 13 Şubat tarihinden bu yana yaygın olan azalan bir trend içinde sıkışıp kaldı. Ripple’ın fiyat hareketi, bugün boyunca beklenen oynaklıkla birlikte, son zamanlarda gerici olma eğiliminde.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin