Bu altcoin'de işler iyi gitmiyor; ayılar üstünlüğü ele aldı! Takip edilecek seviyeler
Bu altcoin'de işler iyi gitmiyor; ayılar üstünlüğü ele aldı! Takip edilecek seviyeler

Bu altcoin’de işler iyi gitmiyor; ayılar üstünlüğü ele aldı! Takip edilecek seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Boğalar altcoin XRP fiyatında 0,48 dolarda elde ettiği seviyeyi kaybetmeye başladı. XRP fiyatı Salı gününden bu yana düşüşünü hızlandırmıştı. Risk 0,45 dolarından destekle gelir ve daha düşük seviyelerle 0,44 ABD dolarının altına düşebilir.

Ripple (XRP) fiyat hareketi 0,48 dolar altına düştüğü için son iki gün içinde %5 düşüş yaşadı. Hafta, güçlü kazançlar ve hisse senedi piyasalarının güçlü bir şekilde yükselmesiyle yüksek bir notla başladı. İngiltere enflasyon verilerinin yeni bir rekor kırması ve BoE üzerinde enflasyonu daha agresif faiz artırımlarıyla ele alması için baskı oluşturmasıyla, gerçeklik bu sabah yeniden başladı.

XRP fiyatı ayı piyasasında düşmeye ayarlandı

Enflasyon verilerinin ardından Asya hisse senetleri geri adım atarken, XRP fiyatı da sarsıldı.  Güçlü ABD kazançlarının desteğiyle, eskiden pozitif olan hissiyattaki geri dönüş, bu sabah %10,1’lik bir başka yüksek baskı yapan İngiltere enflasyon rakamlarının arkasından geliyor.

XRP fiyatı, böylece yatırımcıların elde ettiği kazançları yeniden kaybetmiş oldu.  Altcoin 0,44 dolarının test edildiğini ve muhtemelen 200 günlük Basit Hareketli Ortalama’nın (SMA) altında bir düşüş yaşayabilir. Bu, bu ayı piyasasından çıkma umutlarını ortadan kaldıracak ve bu haftanın sonunda 0,42 dolar seviyesine kadar gerileyebilecek.

 XRP/USD Daily chart

Daha yukarı yönlü bir alım, docket üzerinde daha fazla pozitif kazançla yukarı dönüşe işaret edebilir. Önümüzdeki haftalarda önemli teknoloji hisseleri kazançlarını açıklaken FAANG ve Nasdaq daha yükseğe sıçrayabilir. Bu durumda kripto paraları da tetikleyebilir. Yatırımcılar kripto paralarda sürekli alım görürse, 0,48 ABD dolarına geri küçük bir geri dönüş ve muhtemelen 0,50 ABD dolarına kadar yükselmek için risk alabilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin