Bu altcoin'de düşüş bitmedi
Bu altcoin'de düşüş bitmedi

Elinizde varsa çok dikkat edin: Bu altcoin’de düşüşün derinleşmesi bekleniyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tron, ölçeklenebilirlik üzerinde çalışan ilginç projelerden biri. TRX fiyatı son günlerde beklenenden fazla düştü. Kripto piyasası bugün ortalama %8’den fazla kazanırken, TRX sadece %4 arttı. Bu, Tron’un diğer altcoinlere kıyasla düşük performans gösterdiğinin açık bir göstergesi.

Kripto piyasası yeniden yükselirken işler nasıl devam edecek? Düzeltme bitti mi? Nereden başlamalısınız? Bilmeniz gereken her şeyi bu Tron fiyat tahmininde açıklayalım.

Tron fiyatı 0.04$ – 0.045$ hedef aralığına yakın. Şu anda 0.055$ civarında bulunuyor. Ancak, fiyat son iki günde oldukça daha az düşüş hareketi gördü. Bir dip habercisi olabilecek oldukça güvercin fiyat davranışına rağmen, fiyatın destek bölgesine doğru düşebileceğine inanılıyor. Bitcoin fiyatının halen 30.000 dolara gittiği varsayılıyor. BTC yönünü yine aşağı çevirirse TRX çok sert bir gerileme görebilir.

Tron Price Prediction - TRON/USDT 1-week chart

Tron fiyatı son birkaç gündür oldukça sakin. Ancak bu aşamada fiyat bir trend çizgisi oluşturdu. Bunun da ötesinde, fiyat 0.055 dolarda destek belirledi. Bu da azalan bir üçgen oluşturmuş oldu. Dün grafikte görmezden gelebileceğimiz önemsiz bir kırılma yaşadık. Azalan üçgenden çıktığımızda, sonraki bir yukarı hareket için 0,04 – 0,045 ABD doları destek bölgesine bir dokunuş görebiliriz.

Tron price - TRX/USDT 4-hours chart

cryptoticker


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin