Bu altcoin'de düşüş durdurulamıyor! Destek bulduktan sonra yükseliş şansı var mı?
Bu altcoin'de düşüş durdurulamıyor! Destek bulduktan sonra yükseliş şansı var mı?

Bu altcoin’de düşüş durdurulamıyor! Destek bulduktan sonra yükseliş şansı var mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin, 48 saatten kısa bir süre önce 38 bin dolar seviyesini kaybetti. Piyasa katılımcıları yüksek oynaklık görmüş olsa da, genel olarak düşüş gözlemlendi. Fantom, Bitcoin’in takip etti ve altcoin de son birkaç gündür düşüş trendinden kurtulamıyor. Şubat ortasındaki sıçrama boğalar için bir yanılsamaydı.

FTM – 1 saatlik grafik

FTM, 2 dolarda daha yüksek bir dip yapsa da, 2,17 dolar ve 2,27 dolar, ayıların hâlâ devreye girebileceği muhtemel seviyeler.

Fantom drops below $1.65, what next?

Fibonacci düzeltme seviyeleri (sarı), FTM’nin Şubat ayının başlarında 2,4 dolardan 1,81 dolara düşmesine dayanarak çizildi ve %27,2 ve %61,8 uzatma seviyeleri 1,65 dolar ve 1,45 dolar fiyat hedefleri vermişti. Bir hafta önce, altcoin 1,81 dolarda destek buldu ve ayılar hakimiyeti ele almadan önce 2,15 dolara kadar yükseldi. Altcoin, bir kez daha 1,65 doların altına düşmeden önce 1,65 dolardan 1,75 dolara küçük bir sıçrama kaydetti. Bu, 1,65 dolar-1,75 dolar bölgesinin FTM’nin yeniden test ettiği bir yer olabileceğini gösterdi.

Fantom için sırada ne var?

Göstergeler, son günlerde güçlü bir düşüş ivmesi gösterdi. RSI, son birkaç gün içinde nötr 50’nin altında kaldı ve bu da düşüş eğilimini gösteriyor. Yazım sırasında, RSI aşırı satıma işaret eden 28 bölgesinde mevcut.

Fantom drops below $1.65, what next?

Ayrıca Aroon göstergesi, geçen hafta kısa sıçramalarla birlikte bir düşüş trendinin hakim olduğunu gösterdi. CDV de düşüş trendindeydi. Bu, satış hacminin son iki haftadaki alımlardan çok daha yüksek olduğuna dair bir işaret. Boğalar son birkaç gündür ikna edici değil ve talep henüz güçlü görünmüyor. FTM için bir sonraki destek seviyeleri 1,45 dolar ve 1,36 dolar. Ayrıca, altcoin için 1,3-1,35 dolar alanında talep görülebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin