Yatırımcılar dikkat: Bu altcoinde düşüş derinleşebilir! Teknik analiz
Yatırımcılar dikkat: Bu altcoinde düşüş derinleşebilir! Teknik analiz

Yatırımcılar dikkat: Bu altcoinde düşüş derinleşebilir! Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler metaverse altcoin’i MANA, kısa süre içinde 2 dolarlık işareti ve 200 günlük SMA’yı kırabilecek bir satış baskısı ile karşı karşıya kaldı.

Decentraland kendisini, kullanıcıların içeriklerinden bir uğraş yaratabilmelerine yardımcı olan Ethereum blok zinciri üzerine inşa edilmiş bir VR platformu olarak tanımlıyor.

Metaverse, Ariel Meilich ve Esteban Ordano tarafından ortaklaşa kuruldu. Decentraland’daki önemli pozisyonlarından ayrılmalarına rağmen hâlâ danışman olarak çalışmayı sürdürüyorlar.

MANA’nın geçmiş performansı

MANA coin fiyat hareketi, kripto paranın geçen hafta %20’den fazla bir düşüş yaşadığını ortaya koyuyor. Fiyatın kırılması ve destek seviyesinin üzerine çıkması yankılandıkça, fiyat düşüşü 2 dolarlık destek seviyesinin yakınında bir konsolidasyon hareketine yol açıyor. Bununla birlikte, 2.35 dolardan yapılan son ret, satış baskısında bir artışa işaret eden daha yüksek bir fiyat ret mumu yarattı. Dolayısıyla son 24 saatteki %6,36’lık düşüş satış fırsatını da beraberinde getiriyor.

TradingView Chart

MANA teknik analizi

Altcoin MANA fiyatı, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 5.50 doların %60 altında olduğu için aşırı satış baskısı ile karşı karşıya kaldı. Satıcılar, 4 saatlik grafikte, 2 dolar işaretinin altında kapanış fiyatıyla bir giriş fırsatı bulabilir.

Çok önemli Basit Hareketli Ortalamalar (50, 100 ve 200), 50 ve 100 günlük düşüş geçişi ile düşüş hizalaması elde ediyor. 200 günlük SMA ise, fiyatı 2 doların üzerinde tutmaya yardımcı oluyor.

RSI Göstergesi, günlük grafikte aşırı satım bölgesinin biraz üzerinde bulunduğu için eğimde bir düşüş gösteriyor. 14 günlük SMA düşüş eğilimini koruyor ve kısa süre sonra %50 çizgisini kırabilir.

DMI Göstergesi, trend momentumundaki bir patlamayı yansıtan %30’a yaklaşırken ADX eğiminde inanılmaz bir artış gösteriyor. -DI çizgisi, hareket halindeki bir düşüş eğilimini gösteren +DI çizgisinden önemli ölçüde yüksek.

Bu göstergelere göre, altcoin’in düşüş trendi ivme kazanıyor ve fiyat, kısa süre içinde 200 günlük SMA’nın altına düşebilir.

Altcoin için fiyat tahmini

Altcoin MANA fiyatı, daha geniş kripto pazarında da korkunun hüküm sürmesiyle 2 dolarlık önemli psikolojik desteğe yakın. Bu nedenle, traderlar kısa süre içinde mevcut fiyatlarla veya 200 günlük SMA’nın kırılmasıyla satış fırsatları bulabilir.

Satıcılar, yüksek talep gören bölgelerde kaldıkları için 1,70 ABD Doları ve 1,30 ABD Doları seviyelerini hedefleyebilir. 200 günlük EMA yakınında bir yükseliş rahatlaması durumunda, 2 ila 2,35 veya 2,65 doların üzerinde bir geri dönüş mümkün.

Yazı yazılırken, TradingView, MANA coin için bir “SAT” hissi veriyor. Ancak, kripto dünyasında her an her şeyin olabileceğini de belirtelim.

cryptoknowmics

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin