Dikkat: Bu altcoin'de bu seviyenin üzerinde kırılma fiyatı uçurabilir!
Dikkat: Bu altcoin'de bu seviyenin üzerinde kırılma fiyatı uçurabilir!

Dikkat: Bu altcoin’de bu seviyenin üzerinde kırılma fiyatı uçurabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin FIL fiyatı 27 dolarda yer alan direncin ardından fiyat yüzde 32 oranında azaldı. Altcoin, 16,7 dolarlık alt desteğe ulaştı ve geç yürüyüş rallisini baltaladı. Kripto para fiyatı söz konusu desteğin üzerinde kalırsa, FIL fiyatı 27 dolarlık direnci yeniden canlanması beklenebilir.

Altcoin için anahtar noktaları:

  • 50 günlük SMA, bir ralliyi yansıtıyor.
  • FIL fiyatı 19,67 dolarlık destekten toparlandı.
  • FIL’deki gün içi işlem hacmi 999 milyar dolara denk geliyor. Bu da %128’lik bir kazanç anlamına geliyor.

FIL/USDT Chart

FIL paritesi yaklaşık üç aydır 27 dolar ile 16,8 dolar seviyeleri arasında yankılanıyor. Bununla birlikte, Nisan ayının ilk haftasında, kripto piyasasına yayılan belirsizlik toparlanmanın 27 dolarlık genel direnci aşmasını engelledi. Ortaya çıkan geri dönüş, altcoin fiyatını 16,8 dolarlık destek bölgesine düşürdü.

FIL fiyatı 16 Nisan tarihinde altcoini %16önemli bir yükseliş kaydetti. Sonuç olarak, altcoin şu anda % 5,36’lık bir gün içi kayıpla 20,52 dolar seviyesinde işlem görüyor. FIL sahipleri için: 16,8 dolar uzun vadeli yatırımcılar için mükemmel bir dip giriş fırsatı sağlayan çok önemli bir birikim bölgesi olarak değerlendirilebilir.

Ayrıca, bir yükseliş kırılması ve 27 dolar işaretinin üzerinde kapanış, FIL fiyatını 33,8 dolar direncinin üzerine çıkaracak olan ilk toparlanma işaretini verebilir. Alternatif olarak, 16,8 dolarlık destek düşüşü, altcoini 10 dolarlık psikolojik desteğe düşürebilir.

Teknik gösterge

Bollinger bandı göstergenin alt bandı, 16,7 dolarlık destekten yukarı yönlü bir dönüşü destekliyor. Ayrıca, fiyat hareket aralığı ile hizalanan göstergenin aşırı bantları, bir aralık koparma ticareti için ek sağlaybilir.

RSI: Yükseliş bölgesine girmek için RSI eğiminin başarısız bir girişimi, piyasa katılımcıları arasında olumsuz bir duyguya işaret ediyor.

Direnç seviyeleri: 22,5 dolar ve 27,3 dolar

Destek seviyeleri: 10 dolar ve 17,68 dolarda yer alıyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin