Bu altcoin'de boğalar liderliği ele aldı! Fiyatı ne bekliyor?

Bu altcoin’de boğalar liderliği ele aldı! Fiyatı ne bekliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Boğalar düşüş dalgasının üstesinden gelebildiğinden, Chainlink fiyat analizi kripto para birimi için cesaret verici işaretler gösteriyor. Altcoin, bu ay aşırı devalüasyon gördü, ancak şimdi fiyat seviyeleri yavaş yavaş toparlanıyor. LINK fiyatı yakın zamanda 16 doları aşabilir. Bununla birlikte, bir sonraki direnç 16,6 dolarda mevcut, bu nedenle bugün fiyat dalgalanması yavaş. Ancak önümüzdeki 24 saat içinde yükseliş momentumu yoğunlaşırsa 16,6 dolarlık direnç de aşılabilir.

Boğalar liderliğini sürdürüyor

Chainlink fiyat analizi için 1 günlük fiyat grafiği, düşüş baskısının da ortaya çıkmasıyla birlikte kripto para birimi değerlerinin bugün arttığını gösteriyor. Fiyat, yazı yazılırken 16.33 dolar seviyesine ulaştı ve son 24 saatte yüzde 10.36 değer kazandı. Grafik ayrıca, boğaların son birkaç gündür geri dönmeye çalıştığını ve bugün nihayet liderliği ele aldığını gösteriyor.

Bu altcoin'de boğalar liderliği ele aldı! Fiyatı ne bekliyor?

Hareketli Ortalama (MA) şu anda mevcut fiyat seviyesinin biraz altında 16 dolarda duruyor. Bollinger bantları, oynaklığın artmasıyla genişliyor. Üst bant, altcoin için direnci temsil eden 30 dolarda, desteği temsil eden alt bant 11,4 dolarda bulunuyor. Göstergeye bütün olarak baktığımızda altcoin için oldukça yüksek oynaklık marjlarını görüyoruz. Göreceli Güç Endeksi (RSI) skoru da yükseldi ve ikinci gün yükseliş devam ederken endeks 34’te bulunuyor.

4 saatlik grafik ne anlatıyor?

4 saatlik Chainlink fiyat analizi, yükseliş momentumu yeniden öne geçtiği için fiyatta bir artış olduğunu gösteriyor. Kısa vadeli trend çizgisi, boğalar için son derece elverişli çünkü ayılar tarafından oluşturulan engelin üstesinden gelindi ve fiyat yeşil mumlar gösterdi.

Bu altcoin'de boğalar liderliği ele aldı! Fiyatı ne bekliyor?

Fiyat, 15.8 dolarda bulunan grafik için hareketli ortalama değerinin hemen üzerinde olan 16,3 dolara kadar yükseldi. SMA20, bugün aynı zamanda bir yükseliş göstergesi olan SMA50 eğrisini de geçti. Oynaklık da yavaş yavaş artıyor, bu da gelecekte boğalara daha fazla imkan verecek. Şu anda, üst bant 16.6 dolar değerini ve alt bant 14.4 dolar değerini gösteriyor. Mor grafiğin gösterdiği gibi RSI puanı da artıyor ve puan nihayet tarafsız bölgenin üst yarısında nispeten daha iyi bir konum olan 56 endeksine ulaştı.

Altcoin’in teknik göstergeleri, en son güncellemelerin yükseliş momentumunun arttığını göstermesine rağmen, bize hâlâ bir satış sinyali veriyor. İkisi alış konumunda, 10’u nötr ve 14’ü satış konumunda olmak üzere toplam 26 gösterge mevcut. Teknik göstergeler, piyasa üzerinde ağırlık yaratan düşüş eğilimine işaret ediyor.

Altcoin için fiyat tahmini

Yukarıdaki 1 günlük ve 4 saatlik Chainlink fiyat analizi, bugün piyasa boğaları desteklediği için fiyat seviyelerinde bir artış öngörüyor. Fiyat yavaş yavaş ivmesini geri kazandı ve başarılı bir şekilde 16,3 doları aştı. Destek devam ederse, altcoin’in bugün daha da iyileşmesini bekliyoruz.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin