Bu altcoin'de boğalar ivme kazanmaya başladı! Yükselecek mi?

Bu altcoin’de boğalar ivme kazanmaya başladı! Yükselecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ocak ayında piyasaları sarsan kan banyosu sırasında altcoin NEAR fiyatı, %50 ve %61 geri çekilme seviyesindeki iki önemli desteği kaybetti ve 200 günlük çizgiye (10 dolar) düştü. Alıcılar, geçen hafta bu desteği tutmayı başararak sıkı bir konsolidasyon başlattı.

NEAR fiyatı yükselişe hazırlanıyor

Ters bayrak formasyonları, satıcıların devam eden aşağı ralliyi sürdürmeden önce yeterli ivme kazanmalarını sağlayan düşüş formasyonlarıdır. Destek trend çizgisinden gelen serpinti, altcoin’in değerini daha düşük seviyelere götürmeyi amaçlayan ayı saldırısına işaret ediyor.

Bu altcoin'de boğalar ivme kazanmaya başladı! Yükselecek mi?

Bununla birlikte, nadir durumlarda, boğalar tabloları değiştirebilir ve genel direnci kırabilir. NEAR fiyatı da aynı şeyi yaparsa, gerçek bir toparlanma başlatmak için kilit direnç olan 13,7 dolarlık direnci yeniden test edecek.

Daha önceki NEAR fiyat analizinde belirtildiği gibi, 24 Ocak’ta altcoin fiyatı, düzeltme rallisi ile 10 dolarlık önemli desteğin altına düşmüştü. Bununla birlikte, satıcılar, daha düşük fiyat ret mumları gösteren 200 günlük desteğin yakınında durakladı. Dar aralıktan çıkan NEAR fiyatı, bir sonraki ralliye devam edebilir.

Bu altcoin'de boğalar ivme kazanmaya başladı! Yükselecek mi?

Alıcılar 13,2 dolar direncinin üzerinde toparlanmaya çalıştı, ancak bu seviyeyi savunan satıcılar NEAR fiyatını en düşük desteğe geri gönderdi. Geçen haftadan bu yana fiyat hareketi dar bir aralıkta yankılanıyor ve bir sonraki büyük rallisine hazırlanıyor.

200 EMA’nın üzerinde altcoin genel bir yükseliş eğilimine sahip. Ancak, diğer EMA’lar (20, 50, 100) alıcılara yeterli direnç sağlayacaktır.

Mevcut konsolidasyon, Günlük Stokastik RSI göstergelerinde yükseliş geçişini tetikliyor. Yükselen K ve D çizgileri, boğaların yavaş yavaş ivme kazandığını gösteriyor.

coingape

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin