Bu altcoin'de boğalar hakimiyeti kaybediyor! Takip edilecek seviyeler
Bu altcoin'de boğalar hakimiyeti kaybediyor! Takip edilecek seviyeler

Bu altcoin’de boğalar hakimiyeti kaybediyor! Takip edilecek seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin ATOM’un fiyatı 10 dolar seviyesine geri döndü. ATOM 13 dolar seviyesini kaybediyor gibi duruyor. Çoğu yatırımcı için işler belirsiz göründüğünden, ATOM’un fiyatı, piyasanın mevcut durumundaki düşüş eğiliminin ardından zayıf görünmünü sürdürüyor. ATOM’un fiyatı, günlük 50 Üstel Hareketli Ortalamanın (EMA) altında işlem görüyor.

Binance’in durum tespiti yapmasının ardından FTX’i devralmayacağı haberinin ardından Cosmos (ATOM) ve diğer altcoinlerin fiyatlarının hayatta kalma mücadelesi vermesiyle, son iki gün içinde kripto piyasası hissiyatta ciddi bir değişim gördü. Önceki haftalarda Cosmos’un (ATOM) fiyatı 13 dolardan 15 dolara kadar yükseldi. Altcoin için beklentiler, kripto pazarını çevreleyen belirsizlik nedeniyle yarıda kaldı ve pazarın nereye gittiği konusunda büyük korkulara yol açtı.

Altcoin için sırada ne var?

Piyasayı çevreleyen mevcut belirsizlik, yatırımcıların altcoin alımları yapma konusunda isteksiz olmasına neden oldu, çünkü yakın zamanda yükselip yükselmeyeceğine dair bir güvence yok.

ATOM’un fiyatı, son haftalarda büyük bir güç göstermesine rağmen, pazarın mevcut durumu fiyatın uzun bir aradan sonra haftalık düşük seviyesi olan 10 dolara kadar düşmesine sebep oldu.

ATOM’un fiyatı, bu bölgeden sıçramadan önce haftalık en düşük seviyesi olan 9,5 dolara düştü ve fiyat yükselmeyi hedeflediğinden 10 dolar bölgesine doğru büyük bir güç gösterdi.

  • ATOM fiyatı için haftalık direnç 11,5 dolarda yer alıyor.
  • ATOM fiyatı için haftalık destek seviyesi 6,5 dolarda yer alıyor.

ATOM’un fiyatı günlük zaman diliminde zayıf kalmaya devam ediyor. Altcoin fiyatı 11,5 dolarlık kilit destek bölgesinin altında işlem görüyor. Boğalar ATOM fiyatını satın almak için alt bölgeleri takip ediyor.

  • ATOM fiyatı için günlük direnç: 12 dolar.
  • ATOM fiyatı için günlük destek: 8 ile 5 dolar.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin