featured

Bu altcoin’de boğalar çıkmaza girdi! Yüksek oranlarda düşüş yakın olabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yatırımcıların yakından takip ettiği altcoin’lerden bir tanesi olan Solana’nın fiyatı, büyük bir direnç alanına yaklaşıyor. Bu da boğalar için çizginin sonunu gösteriyor. Yatırımcılar, SOL için günlük talep bölgesine doğru %27 oranında bir düşüş yaşayarak 65,91 dolara kadar gerilemesini bekleyebilirler. Altcoin’in 144,70 doların üzerinde oluşacak bir günlük mum çubuğu düşüş tezini geçersiz kılacaktır.

Solana fiyatı, 20 Ocak ve 22 Ocak tarihlerinde yaşanan çöküşlerin ardından hızlı bir şekilde toparlandı. O zamandan beri boğalar geri dönüş yaptı. Böylece altcoin kayıplarının çoğunu geri aldı. Ancak ilerideki zorlu bir direncin varlığı, düşüş trendinin başlamak üzere olduğunu gösteriyor.

Solana fiyat tahmini

Solana fiyatı son sekiz gün içinde %40 oranında bir artış gördü. Bu yazının yazıldığı sırada ise altcoin, 115,51 dolardan 144,70 dolara kadar uzanan direnç bariyerinin altında seyrediyor. Bu bariyer, düşüş kırıcı olarak bilinir. Yani altcoin’in önceden oluşturulmuş bir talep bölgesini aşmasından sonra oluşur.

altcoin grafik SOL

Solana fiyatını bu ters çevrilmiş talep bölgesine yeniden girmeye zorlayan herhangi bir hareket, yatırımcıların büyük satış baskısı ile karşı karşıya kalacak. Bu da onu satış yapmak için mükemmel bir nokta haline getirecektir. Yatırımcılar, altcoin’de 115 dolar civarında satış baskısını başlatabilir. Ardından da talep bölgesini yeniden test etmek için 65,91 dolardan 78,75 dolara uzanan %27’lik bir çöküş bekleyebilirler.

Yatırımcılar, en az %27 oranında bir kazanç sağlayacak olan 78,75 doların üzerinde kâr elde edebilirler.

SOL, alt sınırını 115,51 dolarda yeniden test etmeden hemen önce ayıların bir çöküşü tetikleme şansı var. Ayrıca yatırımcılar, böyle bir hareketin başladığına dair işaretler için satış baskısında ani bir artışa dikkat etmeli.

Düşüş eğilimi desteklenirken altcoin’i 144,70 doların üzerinde bir günlük mum kapanışı yapmaya iten satın alma baskısındaki ani bir artış, görünümü değiştirebilir ve daha yüksek bir zirve yaratabilir.

Bu gelişme, ihtimalleri boğaların lehine çevirecek ve yükseliş tezini geçersiz kılacaktır. Böyle bir durumda, yatırımcılar Solana fiyatının yükselmeye devam etmesini ve haftalık 174,37 dolardaki direnç noktasını kırmayı bekleyebilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin