Bu altcoin'de ayılar üstünlüğü ele aldı! Teknik analiz
Bu altcoin'de ayılar üstünlüğü ele aldı! Teknik analiz

Bu altcoin’de ayılar üstünlüğü ele aldı! Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Litecoin fiyat analizine göre altcoin son birkaç saat içerisinde düşüş eğilimine girdi. Fiyat seviyesi şu anda 60,82 doları reddediyor ve yoğun satış baskısı herhangi bir yukarı yönlü momentumu sınırlıyor. Destek, piyasa için önemli bir destek seviyesini temsil eden 58,15 dolar aşırı seviyesinde bulunabilir. Genel olarak, yatırımcıların temkinli olmasında fayda var.

Litecoin, son 24 saatte 3,46 milyar dolarlık piyasa değeri ve 232.38 milyar dolarlık işlem hacmi ile yazım sırasında yüzde 2,43 değer kaybı yaşadı.

LTC/USD 1 günlük fiyat analizi

image 222

Günlük Litecoin fiyatına göre altcoin aşağı yönlü bir piyasa eğilimi gösteriyor. Son 24 saat piyasası, 60,82 dolar fiyat seviyesinin yakınında önemli bir satış baskısı ile karşılaşan boğalar tarafından domine edildi, ancak fiyat seviyesi uzun süre devam etmedi.

Teknik göstergeler gün içi düşüşün devam edebileceğini gösteriyor. Altcoin için RSI göstergesi 60,77 seviyesinde yer alıyor. Bu da ayıların piyasa momentumunun kontrolünde olduğunu gösteriyor. Ayrıca, MACD de aşağı yönlü bir seyirine devam ediyor.  Önümüzdeki günlerde daha fazla satışın muhtemel olduğunu gösteriyor. 24 saatlik bir zaman diliminde LTC için hareketli ortalama göstergesi de şu anda 57,55 dolarda yer aldığı için düşüşün devam edebileceğini gösteriyor.

image 221

Saatlik Litecoin fiyat analizi, son birkaç saat içinde aşağı yönlü bir fiyat hareketi gözlemlendiğinden satıcıların lehine hareketini sürdürüyor. Fiyat eğrisi, yoğun satış baskısı nedeniyle son dört saat içinde beklenmedik bir düşüşe geçti. Bu nedenle LTC/USD değeri 58,16 dolara kadar geriledi. Yakın zaman içerisinde daha fazla düşüş yaşanabilir. Saatlik fiyat grafiğine göre, hareketli ortalama değeri 57,40 dolara yerleşiyor. Göreceli güç endeksi (RSI) değeri 49,50 seviyesinde yer alırken piyasada ivme kaybettiğini gösteriyor.

Litecoin fiyat analizi sonucu

Özetlemek gerekirse, Litecoin fiyat analizi ayılar piyasa momentumunu kontrol ettiğinden düşüş eğilimi gösteriyor. Ancak satıcılar, herhangi bir ralli sırasında Litecoin’i açığa satarak düşüş trendinden yararlanmaya devam edebilirler.​

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin