Bu altcoin zorlu direnci kırdı! İşte tüm hedefler
Bu altcoin zorlu direnci kırdı! İşte tüm hedefler

Bu altcoin zorlu direnci kırdı! İşte tüm hedefler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – NEO fiyat analizi, fiyatın direnci kırmasıyla altcoin’ler arasında bir yükseliş momentumuna sahip olduğunu ortaya koydu. Sonuç olarak, NEO fiyatı 22 Mart 2022’de büyük bir yükselişe geçti ve fiyat 24 dolar seviyesine çıkmayı başardı. NEO, son 24 saatte 300.289,244 dolar işlem hacmiyle %3,54 arttı. NEO şu anda 1.728.956,389 dolar canlı piyasa değeri ile 58. sırada yer alıyor.

NEO fiyat analizi: Son gelişmeler

Altcoin’in fiyat analizini inceleyecek olursak piyasanın oynaklığı yükselen bir trend izlediğini ortaya koyuyor. Bu da NEO fiyatının değişken değişim yaşamaya daha yatkın hale geldiği anlamına geliyor. Bollinger bandının üst sınırı, NEO için en güçlü direnç görevi gören 24 dolarda yer alıyor. Tersine, Bollinger bandının alt sınırı 21 dolarda bulunuyor ve bu NEO için en güçlü destek noktası işlevi görüyor.

NEO fiyatı, Hareketli Ortalama eğrisini geçerek yükseliş hareketini işaret ediyor gibi görünüyor. Piyasa trendi son birkaç gündür yükselişe geçti. Fiyat direnci tekrar kırmaya çalışıyor. Ancak NEO fiyatı bu sefer direnci kırabildi diyebiliriz.

Neo price analysis: NEO breaks resistance at $24.45 1

Göreceli Güç Endeksi (RSI) 70′ seviyesinde yer alıyor. NEO için aşırı derecede şişirilmiş bir değeri gösteriyor. Bu gösterge altcoin’in aşırı değerleme bölgesine düştüğü anlamına geliyor. Bununla birlikte, RSI göstergesi kripto para değerinin bu eşik civarında sabit kalacağını ancak aşırı alım kategorisine daha derine inebileceğini gösteren doğrusal bir hareketin ardından görülebilir. Bununla birlikte, fiyat zaten aşırı değerleme noktasında ve muhtemelen yakında tersine çevrilecek.

Neo price analysis: NEO breaks resistance at $24.45 2

NEO fiyat analizi, piyasa oynaklığının artan bir trend izlediğini, yani piyasanın genişleyen özellikler gösteriyor. Bu, NEO için daha savunmasız bir fiyatla sonuçlanacak. Bollinger bandının üst sınırı, NEO için bir destek görevi göre 23 dolarda bulunuyor. Tersine, Bollinger bandının alt sınırı, NEO için başka bir destek noktası olarak hizmet eden 18 dolarda bulunuyor.

NEO fiyatı, Hareketli Ortalama eğrisini geçerek yükseliş hareketini işaret ediyor gibi görünüyor. Bununla birlikte, fiyat yolu, kripto para için artan bir pazara işaret eden yükseliş eğilimini takip edebilir. Ancak fiyat direnci kırabilir, bu da piyasa dinamiğinin yakında tersine dönmesinin beklendiği anlamına gelir.

Göreceli Güç Endeksi (RSI) 64 seviyesinde yer alıyor. NEO için yüksek bir değere işaret ediyor. Bu, kripto paranın aşırı değerli bölgeye girdiği anlamına geliyor. Bununla birlikte, RSI göstergesi kripto paranın tam bir enflasyon yaşayacağını ve bunun da altcoin için ters bir eğilim ile sonuçlanacağını gösteren yukarı yönlü bir hareketin ardından görülebilir.

NEO fiyat analizi sonuç

NEO fiyat analizinin sonucu, kripto para biriminin mevcut davranışında yapılan tanımanın, piyasa bir kırılma yaşarken çok yakında yokuş aşağı gitme kesinliği ile güçlü bir yükseliş eğilimi izlediğini gösterdiğini gösteriyor. NEO/USD yorgunlukla 25 dolar seviyesinde tırmandı; fiyat 23 Mart 2022 tarihinde 24,96 dolara ulaştı.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin