Bu altcoin yüzde 60'lık bir boğa koşusuna hazırlanıyor! Teknik analiz

Bu altcoin yüzde 60’lık bir boğa koşusuna hazırlanıyor! Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ICP isimli altcoin, düşen kama modelinde yükseliş momentumu artışı göstererek %60’lık bir boğa koşusuna işaret ediyor.

İnternet Computer’in (ICP) amacı, internetin erişimini genişletmektir, bu da internetin gezegendeki en güçlü bilgi işlem platformu haline gelebileceği anlamına gelir. Günümüzde internet, her şeyi birbirine bağlayan bir ağdır. Ancak şu anda özel altyapıyı kullanarak çalışıyor.

Altcoin’in geçmiş performansı

ICP coin fiyatı, çift dip modelinin kırılmasıyla son üç hafta içinde %60’tan fazla arttı. Ayrıca, fiyat hareketi, kama formasyonunun direnç trend çizgisine yaklaşıyor. Bu nedenle traderler, kısa sürede direnç trend çizgisinde satış baskısının üstesinden gelen fiyatı görebilirler.

ICP altcoin fiyat grafiği
ICP fiyat grafiği

Teknik analiz

ICP madeni para fiyatı, son 24 saatte %15’ten fazla arttı ve bu, altta yatan yükseliş momentumunda bir artışı gösteriyor. Günlük grafikte oluşan son boğa yutan mum, kama formasyonunun yukarı yönlü kırılma ihtimalini artırıyor.

Altcoin’in fiyatı günlük grafikte 50 günlük EMA’nın üzerine çıkıyor ve fiyat 100 günlük EMA’ya yaklaşıyor. Fiyat hareketi, 100 günlük EMA’nın üzerindeki 55 dolar ve 80 dolar direncine işaret ediyor. Destek seviyesi 28 dolarda, 50 günlük EMA’da ise destek 20 doların altında bulunuyor.

Günlük grafikteki %60’lık RSI göstergesi, aşırı alım bölgesine doğru yükselen eğimi gösteriyor. Ayrıca, 14 günlük SMA’dan gelen destek, yükseliş trendinin korunmasına yardımcı oluyor.

MACD göstergesine göre, günlük grafikte MACD ve hızlı çizgiler sıfır çizgisinin üzerine çıkıyor. Yükselen histogramdaki yükselen trend, temeldeki yükseliş eğiliminde bir artışı gösteriyor.

Fiyatı yakın zamanda ne bekliyor?

ICP altcoin fiyat hareketi, günlük grafikteki kama modelinde yükseliş eğiliminin arttığını gösteriyor. Bu nedenle, fiyatın yakın vadede aşırı yükselmesi muhtemel.

Fiyat hareketi, direnç trend çizgisinin kırılması halinde boğa koşusunun fiyatı 55 dolara çıkaracağını gösteriyor. Bu nedenle, ttraderler %60’lık bir boğa koşusu için satın alma fırsatı bulabilirler.

cryptoknowmics


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin