Dikkat: Bu altcoin, %50 düzeltme riskiyle karşı karşıya!
Dikkat: Bu altcoin, %50 düzeltme riskiyle karşı karşıya!

Dikkat: Bu altcoin, %50 düzeltme riskiyle karşı karşıya!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin Crypto.com, 17 Ocak’ta kritik bir destek seviyesinin altına düştükten sonra %18 değer kaybetti. CRO, hakim grafik modelinin öngördüğü çöküş tahminine doğru ilerliyor. Buna göre altcoin, %50 düşüş riskiyle karşı karşıya.

  • Crypto.com fiyatı, mevcut fiyatından %50 düşüş yaşayabilir.
  • Daha fazla düzeltmeden önce 200 günlük SMA’daki 0,31 dolarda bir miktar destek ortaya çıkabilir.
  • Alıcılar düşüş performans dönemini tersine çevirmeyi başarırsa, boğalar 0,46 doları aşmakta zorluk yaşayabilir.

Altcoin CRO değerinin yarısını kaybedebilir

Crypto.com fiyatı, günlük grafikte 17 Ocak’ta simetrik üçgen formasyonunun alt sınırının altına düştü. Momentumdaki son zayıflık, radarı yöneten teknik modelin öngördüğü 0.17 dolara doğru %50’lik bir düşüş ihtimalini ortaya koyuyor.

Crypto.com, %127,2 Fibonacci uzatma seviyesindeki 0.22 dolara düşmeden önce, 4 Kasım’ın düşüğü 0.27 dolarda güvenilir bir savunma hattı keşfedebilir.

Crypto.com 0.17 dolarlık tahmine düşmeden önce, CRO 1 Kasım’ın düşüğü 0.20 dolarda güvenilir destek bulabilir.

CROUSDT

Bununla birlikte, satın alma baskısı artarsa, CRO için ilk direnç, %78,6 Fibonacci düzeltme seviyesindeki 0,40 dolarda bulunuyor. CRO, 0,46 dolarda ek bir engelle de karşılaşabilir.

Yukarıda belirtilen direncin üstesinden gelmesi boğalar için zor olabilir, ancak satın alma işlemlerindeki artış, CRO’yu 50 günlük SMA ve %50 geri çekilme seviyesinin kesiştiği 0,50 dolara doğru yükseltebilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin