Analizden şok sonuç çıktı: Bu altcoin yüzde 34 ralliye hazırlanıyor olabilir!
Analizden şok sonuç çıktı: Bu altcoin yüzde 34 ralliye hazırlanıyor olabilir!

Analizden şok sonuç çıktı: Bu altcoin yüzde 34 ralliye hazırlanıyor olabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – SafeMoon fiyatı dengelendi ve 0,000030 dolar seviyesinde destek buldu. Günlük Ichimoku desteği SafeMoon’u daha da yükseltmeye yardımcı olabilir. Bazı analistlere göre çok kısa bir süre içinde %34’lük bir hareket gerçekleşmesi ihtimaller arasında.

SafeMoon fiyatı yükselecek mi?

SafeMoon fiyatı şu anda 29 Ekim’de gördüğü tüm zamanların en yüksek seviyesinden %57’den fazla düşmüş durumda. Senkou Span B’ye karşı fiyat istikrarı ipuçları, yoğun satın alma baskısını tetikleyebilir. Bunun yaşanmaması halinde, aşağı yönlü derin bir dalış yapılması oldukça muhtemel görünüyor.

SafeMoon fiyatı şu anda bir ölüm kalım noktasında. Senkou Span B, Ichimoku Kinko Hyo sistemi içindeki en önemli destek ve direnç seviyesi olarak görülüyor. SafeMoon’un şu an bulunduğu yer de tam olarak burası. Senkou Span B’yi destek olarak korumak için SafeMoon’un önümüzdeki iki gün içinde daha da yükselmesi şart görünüyor.

0,0000030 dolardaki “Span B” kritik seviye

Senkou Span B şu anda 0,0000030 dolar noktasında. Yarın, 24 Kasım’da, Senkou Span B, 0,0000040 dolara kayabilir. SafeMoon fiyatı, Senkou Span B’yi destek olarak ilk kez test ettiğinden, destek olarak tutma olasılığı son derece yüksek. Ancak bu, %34 gibi devasa bir artış görebileceğimiz anlamına geliyor. Bunun yaşanmaması ise felaketi tetikleyebilir.

SafeMoon fiyatı, dün günlük grafikte İdeal Ayı Ichimoku Breakout’u tetiklemişti. SafeMoon fiyatının bu düşüş eğilimi modeline girmesi için gerekli koşullar mevcut, ancak biri hariç: O da bulutun altındaki mevcut günlük kapanış.

Yarınki işlem gününde SafeMoon fiyatı 0,0000040 dolar veya üzerinde işlem görmezse 0,0000015 dolara %50’lik bir düşüş meydana gelebilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin