featured

Bu altcoin, bir sonraki düzeltmeden önce yüzde 20’lik sıçrama yapabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yakından takip edilen altcoin’lerden bir tanesi olan RUNE fiyatı, yükselen bir kanal içinde olumlu görünümünü korumaya devam ediyor. Ayrıca, destek noktasından yakın zamanda bir geri dönüş yaşanması durumunda boğa koşusu tetiklenecektir. Bununla birlikte, teknik göstergelere göre alt trend çizgisinden bir arıza sonrasında önemli bir fiyat düzeltmesi gerçekleşebilir.

RUNE fiyatı son iki günde %8,12 oranında bir artış yaşadı. EMA seviyelerinin birleşik destek noktası 2,5 dolar seviyesinde bulunuyor. Bu da altcoin’in olumsuz fiyat hareketine engel olduğunu gösteriyor.

Thorchain için 24 saatlik işlem hacmi 291,6 milyon dolar. Bu da %44,6 oranında bir kayıp olduğu anlamına geliyor.

Kripto para piyasası erken toparlanma yaşarken, RUNE paralel bir kanalda boğa koşusu içinde. Bu yükseliş, fiyatın 1,45 dolardan geri döndüğü 18 Haziran’da başladı.

Geçtiğimiz altı hafta içinde altcoin fiyatı, en düşük dip seviyesinden bu yana %108’lik bir büyüme kaydederek, 3,04 dolara ulaşarak rekor kırdı.

Ayrıca, kripto piyasasında geçen hafta sonu yaşanan satış hareketleri bu modelde küçük bir düzeltme gerçekleşmesini tetikledi. Düşüş eğilimi, yükselen trend çizgisinin ortak desteğini ve 2,5 dolarlık işareti yeniden test etti.

Böylece, birleşme desteği alıcılar için uygun bir zemin sağladı ve bu da bugünkü %5,66’lık artışla sonuçlandı. Altcoin şu anda 2,76 dolar civarında işlem görüyor. Analistler, bu kanal modelinin takip edilerek %22 oranında bir rallinin daha gelmesini bekliyorlar.

altcoin RUNE grafik

RUNE fiyatı, direnç trend çizgisini kırarak yükseliş momentumunu hızlandırabilir.

Bununla birlikte teoride, yükselen kanal deseni altcoin fiyatı destek trend çizgisini kırdığında düşüş hareketini teşvik eder. Bu nedenle RUNE fiyatı, formasyonun alt trend çizgisini kırarsa daha derin bir düzeltmeye açıktır.

Altcoin için bazı teknik göstergeler

RSI: RSI eğiminin son iki zirvesindeki düşüş eğilimi, yükseliş momentumundaki zayıflığı gösterir. Farklılık büyürse, yatırımcılar yaklaşan düzeltme için daha iyi bir onay alabilirler.

EMA’lar: 20 ve 50 günlük EMA’lar, 2,5 dolar seviyesinde bir yükseliş geçişine doğru yaklaşıyor.

Altcoin için takip edilmesi gereken direnç noktaları 3 dolar ve 3,5 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 2,5 dolar ve 2,1 dolar seviyelerinde bulunuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin