Bu Altcoin yüzde 1000 arttı – işte artışın ardındaki nedenler
Bu Altcoin yüzde 1000 arttı – işte artışın ardındaki nedenler

Bu Altcoin yüzde 1000 arttı – işte artışın ardındaki nedenler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – SingularityNET’in AGI tokenının fiyatı, DeFi yetenekleri, çapraz zincir entegrasyonları ve katman-iki işlevselliği gibi nedenlerden dolayı fırladı.

İnternet, son 40 yılda toplumu yeniden şekillendirdi ve uzmanlar, dijital teknolojilerin ve yapay zekanın, insanların öngörülebilir gelecekte verilerle etkileşim kurma şeklini değiştirmeye devam edeceğini tahmin ediyor.

2021’in başından beri muazzam bir büyüme gösteren yapay zeka odaklı bir kripto para birimi projesi, SingularityNET ve onun yetenekli insansı robotu Sophia’dır.

AI geliştiricileri, SingularityNET’in yerel AGI tokenını kullanarak kullanıcıların bu hizmetlere göz atmasına, test etmesine ve satın almasına olanak tanıyan AI pazarı aracılığıyla hizmetlerini oluşturmak, paylaşmak ve bunlardan para kazanmak için SingularityNET platformunu kullanabilir.

Cointelegraph Markets ve TradingView’den gelen veriler, AGI fiyatının 2021’de yaklaşık %1.000 artarak 1 Ocak’ta 0,046 $’dan en düşük seviyeden 6 Nisan’da 0,50 $’a, Şubat 2018’den bu yana en yüksek seviyesine yükseldiğini gösteriyor.

AGI’nin son birkaç aydaki etkileyici rallisinin üç nedeni, Cardano ile zincirler arası işbirliğinin büyümesi, merkezi olmayan finans arenasına girişi ve üstte token oluşturmayı sağlayan SingularityNET Layer 2’nin (SL2) piyasaya sürülmesidir.

DeFi ve SingularityDAO

DeFi, Haziran 2020’de Uniswap ve Yearn.finance gibi projeler sektörü yeniden şekillendirmeye başladığında sektör patladığından beri kripto para ekosistemi için güçlü bir büyüme kaynağı olarak ortaya çıktı.

SingularityDAO ilk olarak Kasım 2020’de, projenin web sitesine göre “ilgili tokenlar için radikal bir şekilde daha fazla likidite oluşturmak üzere yapay zeka ve iyi tasarlanmış tokenomiklerden yararlanarak” erken ve orta aşama blok zinciri projeleri için büyümeyi ve finansmanı kolaylaştırma misyonuyla ortaya çıktı.

Bu DeFi ile ilgili faaliyet, AGI sahiplerine platform yönetişimine, ağ güvenliğine katılma ve stake etme yoluyla getiri kazanma olanağı sunmanın yanı sıra, Ocak ve Şubat aylarında token rallisine yardımcı oldu.

Robot Sophia ayrıca, NFT tabanlı sanat eserleri yaratan dünyanın ilk yapay zeki varlık haline geldikten sonra Mart ayında AGI için bir miktar değiştirilemez token (NFT) hype’ını yakaladı ve ürünler, Nifty Gateway’deki ilk çıkışında 1 milyon dolardan fazla satış üretti. .

AGI ekosistemi Cardano aracılığıyla genişliyor

AGI ve ekosistemi için ikinci büyüme kaynağı, Cardano ağının gelişimini ve genişlemesini destekleyen şirket olan Cardano ve IOHK ile olan ortaklığıdır.

SingularityNET’teki geliştiriciler, kısa süre önce Cardano platformunda gayri resmi olarak AGI-ADA olarak adlandırılan yeni bir AGI tokenı oluşturma planlarını açıkladılar. Bu, tokenların aynı değeri korurken AGI ERC-20 muadili ile ileri geri değiştirilmesine izin verecektir.

İkinci aşama genişletme ve Cardano ile işbirliği ile ilerlemek için, AGI token sahiplerinin çoğunluğunun, 91 yıl boyunca aylık artışlarla 1 milyar yeni AGI-ADA tokeninin oluşturulması ve piyasaya sürülmesi için bir hareket içeren genişlemeyi oylaması ve onaylaması gerekiyordu. .

Oylama dönemi 3 Şubat’tan 7 Şubat’a kadar sürdü ve topluluk nihayetinde ikinci aşamanın uygulanmasını onayladı.

İkinci katman işlevselliği AGI fiyatını artırabilir

SingularityNET Layer 2’nin piyasaya sürülmesi, AGI’nin 2021’deki büyümesinin arkasındaki üçüncü faktördür. Entegrasyonu, SingularityNET ağının üstünde ikincil ajan ağlarının oluşturulmasını sağlıyor.

Ethereum ağının ve üzerinde çalışan tokenlerin karşılaştığı en büyük zorluklardan biri, yüksek işlem maliyetleri ve uzun onay sürelerine yol açan ağ tıkanıklığıdır.

SL2 üzerine inşa ederek, ağlar kendi token’larını oluşturabilirler; bu, işlemlerin Ethereum gaz ücretlerinden çok daha ucuz bir oranda gerçekleştirilmesi için AGI’de küçük bir ücret gerektirecektir.

Ağdaki birçok popüler proje, SingularityDAO ve NuNet gibi, Awakening Health hemşirelik yardımcı robotları ve aynı zamanda entegrasyon doğrultusunda olan SophiaDAO yardımsever robotik yapay zeka ağı gibi daha yeni projelerle şimdiden ilk SL2 projeleri haline gelmeye aday.

SingularityNET Vakfı’na göre, bu projeler, topluluklarını büyüten ve inşa eden “çeşitli harika üçüncü taraf SL2 projelerinin yaratılmasını teşvik etmeyi” amaçlayan organizasyonla, SL2’yi “hızlı bir başlangıç ​​yapmanın” bir yolunu sunuyor.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin