Bu altcoin yükselişe geçmeden önce düzeltmeye girecek! Fiyat analizi

Bu altcoin yükselişe geçmeden önce düzeltmeye girecek! Fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Polkadot (DOT) için 1 günlük teknik analizi altcoin’in güçlü satış sinyalleriyle karşı karşıya olduğunu gösteriyor. 26 ana teknik göstergeden 16’sı kırmızı bölgeyi işaret ediyor. Öte yandan, 15 büyük hareketli ortalamanın 14’ü bir satış hissiyatına sahip. Osilatörler 1 alış sinyali, 8 nötr ve 2 sat sinyali ile nötr pozisyonda bulunuyor.

Bu altcoin yükselişe geçmeden önce düzeltmeye girecek! Fiyat analizi

Polkadot çevresindeki önemli piyasa güncellemelerinden biri Parachain müzayedeleridir. Bu müzayedeler Polkadot ağının kullanımını arttırıyor. DOT blok zincirinin kurucusuna göre, bu açık artırmalar Polkadot fiyatının kırılmasına yol açacak itici güç olabilir. Son zamanlarda, Composable Finance, yedinci Polkadot Parachain yuvasını güvence altına aldıktan sonra 100 milyon doların üzerinde DOT yardımı topladı. Bu tür güncellemeler, blok zinciri entegrasyonunun kendisini merkezi olmayan finansın inovasyonunda ve genişlemesinde nasıl konumlandırdığını gösteriyor.

Genel olarak kripto para piyasasında ayılar hâkim durumda. Bitcoin ve Ethereum %0,94 ve %1,79 düştü. Ancak Avalanche, Filecoin, ICP, ATOM ve NEO dahil olmak üzere birkaç kripto para yeşil bölgede ilerliyor. Piyasa durumunun daha net bir resim için aşağıdaki kripto ısı haritasını inceleyebilirsiniz.

Polkadot fiyat yükselişine bugün meydan okuyan temel engel 20,46 dolar. Alıcılar sabah 20 doları aşmaya çalıştı ancak engelin etrafında dirençle karşılaştı. Traderlar bu noktayı yakından izleyebilir ve direncin altındaki düşüşten satın alabilir; ancak, geçen haftadan bu yana Polkadot fiyat analizinde ortaya çıkan iki fiyat engeliyle daha mücadele etmek zorunda kalacaklar. Bunlar 21,28 dolar ve 22,30 dolar. Dipten alım yapan yatırımcıların bir bölümü, fiyatı 18 doların altına çekmeyi ve dolayısıyla satış tarafındaki likiditelerini kısaltmayı dört gözle bekliyor.

Bu arada, günlük kripto analiz uzmanları, Cardano ve Polkadot arasındaki bir karşılaştırma analizi sırasında, DOT/USD’nin kısa vadeli patlama için en büyük potansiyele sahip olduğunu keşfetti. Bu nedenle, traderların yanlarda bir yükseliş trendi belirdiği için 20 dolar seviyesinin altında dikkatli olmaları isteniyor. Piyasa, göstergelerin etkisiyle 14 Şubat’ın düşüğü olan 18,02 doları test edip aşağı yönlü bir düzeltmeye girebilir. Ancak DOT’un %10’un üzerinde bir yükseliş gerçekleştirme ihtimali yüksek.

Günlük Polkadot fiyat analizi

Dünün 24 saatlik işlem seansının kapanışı civarında başlayan bir baş ve omuz modeli, arz bölgesinin üst limitleri civarında yukarı doğru 23 doların üzerinde son bulabilecek yeni bir trend çizgisi gösteriyor. Boğalar bugünün sonuna kadar 100 günlük hareketli ortalamayı geçebilirse, altcoin yukarıda bahsedilen 3 önemli direncin üzerine çıkabilir.

Bu altcoin yükselişe geçmeden önce düzeltmeye girecek! Fiyat analizi

Polkadot fiyatı, alıcıların bu ayın 8’inde 23,183 dolarlık güçlü bir aylık en yüksek seviye oluşturup savunabilmelerine rağmen, altcoin şubat ayının ikinci haftasının başında düşüş eğilimi kaydetti. Oranlar DOT/USDT’nin lehine gözükse de altcoin, bu fiyat seviyesini tekrar test edemedi. DOT, 17 Ocak ve 17 Şubat tarihleri arasında %33 değer kaybetmiş gözüküyor.

Altcoin için kısa vadeli fiyat tahmini

Günlük Polkadot fiyat hareketi analizi, piyasa işaretçilerinin 17 dolar ve 18 doları test etme yönündeki artan baskısı nedeniyle düşüş gösteriyor. 20 dolar ve 22 dolardaki fiyat dirençleri, parachain altcoin’in 27 ile 28 dolar arasındaki ocak ayının en yüksek seviyelerini test etmesini engelliyor. Altcoin’in fiyatı hafta sonuna doğru bir yükseliş eğilimine girebilir ve 22 doları test edebilir. Bu fiyat eylemi başarısız olursa, madeni paranın 18 doların altına düşme ihtimali yüksek.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin