Bu altcoin yükselişini sürdürüyor! Geçen haftadan bu yana %75 arttı
Bu altcoin yükselişini sürdürüyor! Geçen haftadan bu yana %75 arttı

Bu altcoin yükselişini sürdürüyor! Geçen haftadan bu yana %75 arttı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin Filecoin yükselişe geçti. Merkezi olmayan depolama ağının FIL tokeni bugün %19,4 arttı. Bitcoin ve Ethereum gibi çoğu büyük kripto varlığını geride bıraktı. Polkadot’un DOT’u ve Kusama’nın KSM’si de dahil olmak üzere diğer birçok token de toplandı, ancak Filecoin bugün diğerlerinden daha iyi performans sergiliyor. CoinGecko verilerine göre, geçtiğimiz hafta %75 artışla şu anda 9,90 dolardan işlem görüyor.

Artış, kripto pazarında değişken bir dönemde geliyor. Geçen hafta, FED faiz oranlarını 75 baz puan daha arttırdı. Bu tür gelişmeler genellikle risk altındaki varlıklar için olumsuz olarak görülse de, kripto piyasası geçen hafta yükseldi ve piyasanın aslında makro belirsizlikle fiyatlanmış olabileceğini düşündürdü.

Kripto piyasası geri dönüyor

Bitcoin Temmuz ayını yeşille kapattı ve Ekim 2021’den bu yana en iyi aylık performansını kaydetti. Bu arada Ethereum, geçici olarak başlaması planlanan kilometre taşı “Birleştirme” etkinliğine yönelik artan beklentiyle birlikte son haftalarda piyasada liderliği ele geçirdi.

Pek çok kripto varlığın yükseliş gücü göstermesiyle birlikte, bazı piyasa katılımcıları, kripto meraklılarının ayı döneminde olduğunu düşünüyor. Ancak yatırımcılar bölünmüş durumda. Twitter’ın en iyi yatırımcılarından bazıları dipte olduğunu iddia ederken, diğerleri makroekonomik ortam ve önceki ayı piyasalarının doğası nedeniyle düşüşte olduklarını söylüyor. Küresel kripto para birimi piyasa değeri şu anda 1,1 trilyon dolar civarında ve Kasım 2021 zirvesinin kabaca %63,3 gerisinde.

cryptobriefing


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin