Bu altcoin yükselişine hız kesmeden devam ediyor! Yükseliş devam edecek mi?
Bu altcoin yükselişine hız kesmeden devam ediyor! Yükseliş devam edecek mi?

Bu altcoin yükselişine hız kesmeden devam ediyor! Yükseliş devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Önemli altcoin’lerden biri olan Polygon hızla yükselişe geçti. Polygon fiyatı son 24 saat içerisinde %8 oranında artış kaydetti.  MATIC yazım sırasında 0,8716 dolardan işlem görüyor. Tüm kripto piyasasının bir rahatlama rallisi görmesine rağmen, Polygon kesinlikle piyasadaki en büyük kazananlardan biri oldu.

MATIC’in  güçlü pazar rallisi, bir dizi ortaklık ve entegrasyonun bir sonucu gerçekleşti. Polygon, geliştiricilerin ve kuruluşların Ethereum’da dApp’leri başlatmasına olanak tanıyan ölçeklenebilir bir platform olarak piyasada yer alıyor. Ayrıca, merkezi olmayan uygulamalarını ölçeklenebilir ve uygun maliyetli olacak şekilde optimize etmelerini sağlar. Polygon, Bitcoin ve Ethereum’dan sonra üçüncü en büyük kripto olmayı hedefliyor.

Polygon fiyatı neden yükseliyor

Polygon bir dizi ortaklık yaptı. Elde edilen verilere göre önde gelen çok zincirli ödeme çözümü Utrust, Polygon’a entegrasyonu duyurdu. Utrust, daha uygun ücret ve daha hızlı işlemler elde edecek olan Polygon’da USDT ödemeleri için destek ekledi. Benzer şekilde, Polygon, önde gelen bir Web3 girişim stüdyosu olan SuperLayer ile ortaklığını duyurdu.

Son olarak UP Polisi ayrıca Polygon ile ilgili ilk şikayet portalını başlattı. Bu şikayet portalı, Web3 platformu Airchains tarafından yönetiliyor. Polygon, entegrasyonlar ve ortaklıklar yoluyla kripto pazarında yükselişini sürdürüyor.

Tüm piyasa görünümü makroekonomik faktörlere bağlı hareket ediyor. Federal Rezerv, ABD’deki enflasyon seviyelerini düşürmek için faiz arttırmaya devam ediyor. Ancak uzmanlar, Polygon’un güçlü temellere sahip kripto olmaya devam ettiğine inanıyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin